Snapdragon 615 çipsetli Xiaomi Ferrari teknik özellikleri detaylandı

Snapdragon 615 çipsetli Xiaomi Ferrari teknik özellikleri detaylandı

Çin teknoloji medyası tarafından Redmi serisi için yeni bir telefon hazırlığında olduğu iddia edilen Xiaomi, sene başından beri Ferrari kod adlı cihazıyla test programlarında görünüyor. Son olarak GFXBench veri tabanında görüntülenen Ferrari, neredeyse tüm teknik özellikleriyle internete sızmış oldu.

4,9 inç 1920 x 1080 piksel ekran, 1,7/1,1 GHz sekiz çekirdekli ARM Cortex-A53 işlemci ve Adreno 405 GPU'lu Qualcomm Snapdragno 615 çipset, 2 GB RAM, 16 GB hafıza, 13 MP arka kamera, 5 MP ön kamera ve Android 5.0.2 Lollipop işletim sistemi tabanlı MIUI 6 yazılımıni beraberinde getireceği kesinleşen Xiaomi Ferrari, kırmızı renkli otomobilleriyle ünlü bir markayı kod ad olarak kullanması hasebiyle Redmi serisinin yeni amiral gemisi kabul ediliyor.

Redmi 2'nin kısa süre önce tanıtılmasından dolayı Redmi 3 adını alması beklense de cihazın Redmi ailesinde daha farklı bir isme sahip olma ihtimali daha yüksek. Ferrari'nin ne zaman tanıtılacağıyla ilgili netleşmiş bir bilgi ise bulunmuyor. Fiyat seviyesinin 1000 yuan (412 TL) altında tutulmasına özen gösterileceği tahmin ediliyor.



Eklenme tarihi: 24.03.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler