Kavisli arka yüzeye sahip yeni Xiaomi telefonundan ilk görüntü geldi

Kavisli arka yüzeye sahip yeni Xiaomi telefonundan ilk görüntü geldi

Xiaomi'nin yeni üst düzey telefonuna ait ilk görüntü paylaşıldı. Mobile-dad.com'un yayımladığı görsel, arka yüzeyi tıpkı Galaxy Note 5 gibi kavisli camla kaplı olan cihazın lüks tasarımını gözler önüne seriyor. Arka kısmı kavisli yapıdaki ilk Xiaomi telefonu olmayan bu ürün, sızıntıyı gerçekleştiren kaynağa göre Xiaomi Edge veya Mi 5 olarak duyurulacak.

2015'in başından beri çok sayıda bütçe dostu telefon tanıtımı gerçekleştiren Pekin merkezli Xiaomi'nin ürün yol haritasında şimdi sıra üst seviye modellerde. Apple'nin iPhone 6s, Samsung'un Galaxy Note 5 telefonlarıyla rekabet etmek isteyen Xiaomi'nin donanım kanadında kozu Qualcomm Snapdragon 820 olacak. Dünya çapında bir üretici haline gelen Xiaomi'nin en büyük iş ortaklarından biri olan Qualcomm, farklı kaynaklardan gelen iddialara göre Snapdragon 820'yi yıl sonunda Xiaomi ile tüketicilerin beğenisine sunacak.

Görseldeki telefonun diğer özellikleri arasında 5,7 inç 2K ekran, 4 GB RAM, 16 MP arka, 8 MP ön kamera ve MIUI 7 yazılımı yer alıyor.



Eklenme tarihi: 7.09.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler