Xiaomi, akıllı telefonlarını otomat üzerinden satmaya başlıyor

Xiaomi, akıllı telefonlarını otomat üzerinden satmaya başlıyor

Xiaomi, ürünlerinin fabrikadan tüketiciye ulaşım sürecini mümkün olan en düşük maliyet ile tamamlamak adına yeni bir satış modeli uygulamaya başlıyor. Hindistan'da alışveriş merkezleri, metro istasyonları ve havalimanlarına kuracağı otomatlar vasıtasıyla ürünleri hiçbir aracıya ihtiyaç duymadan doğrudan tüketiciye ulaştıracak olan Çinli teknoloji devi, böylece çok daha düşük fiyatlara satış yapabilecek.

Akıllı telefon otomatına Mi Express adını veren Xiaomi, Çin'den sonra en büyük pazarı Hindistan'da satış fiyatını düşürme ve ürünlerin erişilebilirliğini artırmaya yarayacak bu uygulamayla pazar payını artırmayı hedefliyor. Nakit, kredi kartı ya da Hindistan'da yaygın bir şekilde kullanılan mobil ödeme sistemi UPI ile ödeme yapabilecek olan tüketiciler, saniyeler içerisinde istedikleri akıllı telefon veyahut aksesuara sahip olabilecek.

Akıllı telefon otomatı uygulaması başarılı olması halinde Hindistan'da daha fazla şehirin bu sisteme entegre olması sağlanacak. Ancak Xiaomi'nin henüz Hindistan dışında ülkeler için bir otomat planlaması olup olmadığı bilinmiyor.



Eklenme tarihi: 13.05.2019

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler