Wunderlist iOS ve Android uygulamasu ile yapılacaklar daha düzenli

Wunderlist  iOS ve Android uygulamasu ile yapılacaklar daha düzenli

Hareketli çalışma temposu içinde birçok iş yapılması için bizi beklerken, bu işleri hatırlamak, sıraya koymak ya da bu görevlerin paylaşımı sırasında dağılımı yapmak hepimiz ek bir görev yükü getirirken akıllı telefonlar için geliştirilen hatırlatma ve organizatör araçları birçok kez yardımımıza yetişir. İşte bu uygulamalar içinde Wunderlist - To-do & Task List uygulaması da ücretsiz olarak sunduğu özellikler ile yükünüzü çok hafifletecek bir uygulama.


Uygulamada iş arkadaşlarınızla görev dağılımı yapabilir, görevlere alt görevler ekleyebilir, yapılacak işlerinizi yazdırabilir, e-posta atabilir, sınıflandırabilirsiniz. Notlar tutabilir, listeler yapabilir, bildirimleri organize edebilirsiniz. Uygulama sahip olduğu bulut senkronizasyonu sayesinde yine bütün bu işlemleri başka platformlar ile eşleyebilirsiniz.

Hem Android hem iOS için sunulan uygulamanın ister ücretli sürümüne aylık 4.99 dolar ödeyerek sahip olabilir, isterseniz ücretsiz sürümünü ilgili işletim sistemleri için aşağıdan hemen indirebilir ve hayatınızdaki bütün işleri organize etmeye başlayabilirsiniz.


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı App Store'dan indirmek için tıklayın.

Uygulamayı Google Play Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 20.05.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler