Windows Phone için Instagram çıktı

Windows Phone için Instagram çıktı

Mart 2012'de yayımladığı Android uygulaması sayesinde kısa süreç içerisinde 100 milyon kullanıcıya ulaşmayı başaran Instagram, kendine özgü fotoğraf paylaşım ağıyla mobil cihaz sahiplerini kendine bağlamıştı. 1 milyar dolar karşılığında Facebook'a satıldıktan sonra da büyümeye devam eden ünlü paylaşım platformu artık resmi uygulamasıyla Windows Phone işletim sisteminde.

Aylık 150 milyon aktif kullanıcısı bulunan Instagram'a şimdiye kadar üçüncü parti uygulamalar aracılığıyla Windows Phone'li cihazlardan erişilebiliyordu. Önceki gün ortak bir basın açıklamasında bulunan Microsoft ve Facebook, Windows Phone 8 işletim sistemli aygıtlarla uyumlu ilk resmi Instagram uygulamasını indirmeye sundu. Henüz beta aşamasında bulunan uygulama, birçok farklı dijital filtre ve efekt, uygulama içerisinden ön ve arka kamerayla fotoğraf çekebilme, Facebook'un yanı sıra Twitter, Flickr, Tumblr ve Foursquare üzerinden paylaşım yapabilme gibi fonksiyonları beraberinde getiriyor.

Geçtiğimiz yaz dönemi başında video paylaşım desteği kazanan Instagram'ın Windows Phone uygulamasında şuan için bu hizmetten faydalanmak mümkün değil. Medyanın uygulamadaki eksikliklere yönelik eleştirilerini yanıtlayan Microsoft'tan Joe Belfiore, içeriğin halihazırda test edilmeye yeni başladığını bildirse de kullanıcılar büyük fonksiyon eksikliklerinden pek memnun görünmüyor. Dilerseniz 12 MB büyüklüğündeki içeriği Windows Phone Store'den hemen şimdi ücretsiz olarak indirebilirsiniz.


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı Windows Phone Market'den indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 23.11.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler