WhatsApp’a “Sesli Durum” Güncellemesi

WhatsApp’a “Sesli Durum” Güncellemesi

WhatsApp yeni özellikleriyle kullanıcılar için daha işlevsel hale gelmeye devam ediyor. İlerleyen günlerde gelmesi beklenen WhatsApp Sesli Durum özelliği ile kolaylık sağlayacak. Bu özellik sayesinde WhatApp kullanan kişiler, sesli notları durum olarak paylaşabilecekler.

Anlık mesajlaşma uygulamalarının en popülerlerinden olan WhatsApp sürekli olarak yeni özellikleriyle kullanıcıların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Hatırlarsanız geçtiğimiz haftalarda da yeni bir özellik olarak kullanıcılara, istediği mesajlara emoji ile tepki verilebilme imkanı sağlanmıştı. Sonrasında ise gizlilikle ilgili bazı özellikler gelmişti.

WhatsApp’ta Sesli Durum Nasıl Paylaşılır?


WhatsApp’taki “durum”, tıpkı Instagram’daki “hikayeler” özelliğine benzemektedir. Durum özelliğinde ise kişilere yenilikler sunulmaya başlıyor. Bunlardan biri “sesli durum” paylaşmak.



WhatsApp Durum özelliğinde şu an sadece fotoğraf, video, metin paylaşımı yapılabilmektedir. WABetaInfo tarafından paylaşılan raporda, artık Durum’da sesli not paylaşımına da imkan verilecek. Kullanıcılar, şu an nasıl mesajlarda birbirine sesli not gönderiyorsa, tıpkı bu şekilde ses kaydederek, bu sesleri “Durum”da paylaşabilecek. Durum’da paylaşılacak olan sesli notları, Sesli Notlar Durum sekmesinde sağ alt kısımda bulunan mikrofon simgesinde kayderek, paylaşmak mümkün.



Şu an için geliştirilme aşamasında olan WhatsApp Sesli Durum özelliğinin ne zaman tüm kullanıcıların kullanımına açılacağı ise henüz bilinmiyor.



Eklenme tarihi: 20.07.2022

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler