WhatsApp Yeni Emojilerden İlk Görüntüler Geldi

WhatsApp Yeni Emojilerden İlk Görüntüler Geldi

iOS işletim sistemli cihazlara gelen WhatApp yeni emoji seti Android telefonlara da geldi. Şu an için beta sürümünde kullanıcıların erişimine açılan yeni emojiler, yakın zamanda diğer cihazlara da gelecek.

Sürekli olarak yeni güncellemelerle karşımıza çıkan WhatsApp, geçtiğimiz günlerde dosya paylaşım sınırları, mesajlara emojilerle tepki verme gibi kullanıcılara bazı özellikler sunmuştu. Hemen hemen tüm özellikleri kullanılan WhatApp, bazı yeni güncellemeleriyle Telegram’a da benzemeye başlatıldı.

Bazen iOS’a gelen yeni emojilerin, Android cihazlara gelmemesi birçok kullanıcıyı rahatsız ediyordu. Gün içerisinde sıklıkla tercih edilen mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp, bu kez Android kullanıcılarının da yüzünü güldürmeyi başardı. Bildiğiniz gibi daha önceden yalnızca iOS cihazlara sunulan Unicode emoji paketi Android kullanıcılara sunulmamıştı. Ama bu kez yeni WhatsApp emojilerinin Android kullanıcılarına sunulacak heyecan uyandırdı.

WhatsApp beta kullanıcıları için sunulan emoji seti sadece beta sürümü kullanıcıları arasında görüntülenebilecek. Yani sizden daha düşük bir WhatsApp sürümü kullanan arkadaşınıza bu emojiler göndermeniz mümkün olmayacaktır. Emojileri kullanabilmek için WhatsApp’ınızı güncellemeniz yeterlidir.



Eklenme tarihi: 30.03.2022

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Tuğba Oral
twitter.com/tugbisss_

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler