WhatsApp uygulaması, son güncelleme ile iOS için ücretsiz dağıtılmaya başladı

WhatsApp uygulaması, son güncelleme ile iOS için ücretsiz dağıtılmaya başladı


Apple iPhone serisi akıllı telefonlar için geliştirdiği uygulamanın 2.10.1 sürümünü önceki gün dağıtmaya başlayan WhatsApp artık iOS ekosistemi kullanıcıları tarafından tamamen ücretsiz olarak indirilebiliyor. Daha önce 1,79 TL'den satılan ve alım gerçekleştirenlere ömür boyu anlık mesajlaşma hizmetinden hiçbir ek ücret ödemeden yararlanabilme fırsatı sunan yazılım şirketi, bundan sonra tüm platformlarda uygulamasını ücretsiz olarak sunacak. Eski tarifesi yürülükten kalkan WhatsApp, mobil cihaz kullanıcılarından çevrimiçi servisteki birinci yıllarında herhangi bir ücret talep etmeyecek.

Android, Windows Phone, BlackBerry ve diğer işletim sistemleri için indirmeye sunulmuş versiyonları zaten ücretsiz dağıtılan haberleşme yazılımı, bu platformlardaki kullanıcılara servisin ilk 12 ay ücretsiz olduğunu bildirmişti. Sonraki dönemlerde WhatsApp hizmetinden istifade edebilmek için yıllık 1,79 TL değerindeki abonelik programına dahil olmak gerekiyor. Bugün itibarıyla uygulamayı indiren iPhone kullanıcıları da ücretsiz birinci yılın ardından her yıl için 1,79 TL ödeyecekler. Uygulamayı satın alanlar ise; ömürleri boyunca WhatsApp mesajlaşma sistemini ücretsiz kullanacaklar.

Yeni ödeme planı sayesinde reklamsız hizmet vermeye devam etmeyi planlayan WhatsApp, iPhone uygulamasına gelen bu yılki ilk güncellemenin detayları ve fiyatlandırma değişikliğini resmi blogu aracılığıyla takipçilerine duyurdu. 2.10.1 versiyonuyla yayımlanan yeni iPhone uygulaması, çoklu fotoğraf yükleme ve Apple iCloud bulut depolama servisini kullanarak mesajlaşma geçmişini yedekleyebilme desteğini beraberinde getiriyor.

Yazar: Bilal Akgündüz


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı App Store'dan indirmek için tıklayın.

Uygulamayı Google Play Store'dan indirmek için tıklayın.

Uygulamayı Windows Phone Market'den indirmek için tıklayın.

Uygulamayı BlackBerry App World'den indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 17.07.2013
Kaynak: http://blog.whatsapp.com/

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler