WhatsApp uygulaması iOS 7 için güncellendi

WhatsApp uygulaması iOS 7 için güncellendi

iOS 7 ile birlikte tasarım anlayışını değiştirip mobil platformunda daha sade bir görünüm benimseyen Apple, uygulama geliştiricileriyle birlikte ekosistemi bu doğrultuda yeniden dizayn etmeye başlamıştı. Yeni tasarıma geçişte diğer popüler içeriklerin gerisinde kalan WhatsApp, bugün yeni kullanıcı arayüzüyle gelen 2.11.5 sürüm numaralı uygulama güncellemesini milyonlarca iOS kullanıcısına dağıtmaya başladı.

Belli bir gruba mensup tüm kişilere aynı anda mesaj yollayabilme, üç boyutlu harita, herhangi bir bölgeyi saklamaya veyahut silme desteğiyle zenginleştirilen konum paylaşım fonksiyonu, daha büyük profil resimleri, yeni uyarı sesleri, sistemin kendi yazı boyutuna göre arayüzü ayarlama, fotoğrafları paylaşmadan önce kırpabilme özellikleri ve yenilenen arayüzüyle engellenmiş kişiler kategorisini bünyesinde barındıran güncellemeyi iOS 4.3 veya üstü işletim sistemlerine sahip iPhone kullanıcıları yükleyebiliyor.

Sade bir yapıya bürünen ve yeni fonksiyonlar kazanan WhatsApp Messenger uygulamasını Apple App Store üzerinden ücretsiz indirebilirsiniz. Anlık mesajlaşma servisinin içerik sayfası aşağıdadır.


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı App Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 3.12.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler