WhatsApp sesli arama özelliği iPhone için kullanıma sunuldu

WhatsApp sesli arama özelliği iPhone için kullanıma sunuldu

Android sürümü için kısa süre önce kullanıma sunulan WhatsApp anlık iletişim hizmetinin sesli arama fonksiyonu artık iPhone için de erişilebilir durumda. Bugün dağıtılmaya başlayan 2.12.1 versiyonlu yeni uygulama güncellemesi sayesinde iPhone kullanıcıları meşhur haberleşme servisinin sesli arama özelliğinden faydalanabilecek.

Yeni iPhone için Whatsapp güncellemesi sadece sesli arama özelliğini sunmakla kalmıyor, aynı zamanda iOS 8'in gelişmiş uygulamalar arası paylaşım yetisinden de faydalanmaya başlıyor. Bundan sonra iPhone kullanıcıları, diğer uygulamalardan WhatsApp uygulamasına çeşitli verilerin paylaşımını gerçekleştirebilecek, rehberindeki kişileri direk WhatsApp üzerinden düzenleyebilecek ve birden fazla videoyu aynı anda paylaşma gibi farklı çoklumedya paylaşım kabiliyetleri kazanacak.

Facebook yönetimindeki internet şirketi, sesli arama özelliğinin birkaç hafta boyunca kademeli olarak cihaz sahiplerine ulaştırılacağını açıkladı. Android versiyonundan hatırlanacağı üzere bu servisin ilk dağıtımı da yine kademeli olarak gerçekleştirilmişti.


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı App Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 21.04.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler