Android için WhatsApp uygulamasının yeni tasarımı herkese açıldı

Android için WhatsApp uygulamasının yeni tasarımı herkese açıldı

Bir aydır WhatsApp tarafından deneme çalışmaları sürdürülen yeni Android uygulama arayüzü nihayet tüm kullanıcıların beğenisine sunuldu. Kısa süre önce başlayan 2.12.84 versiyonlu uygulama yükseltmesiyle milyonlarca cihaza ulaşan yazılım, martta Android ekosisteminde bir milyar indirme barajını aşmıştı.

Arama özelliğinden sonraki en büyük WhatsApp yeniliği olan son güncelleme, uygulamanın arayüzünü Google'nin Android 5.0 Lollipop ile endüstriye kazandırdığı Material Design anlayışıyla yeniden yorumluyor. Yeşil ve beyaz renklerin hakim olduğu WhatsApp uygulamasında sekmeler arası geçiş veya paylaşım butonu animasyonları da ciddi şekilde yenilenmiş. Android cihazların güncel yazılımıyla büyük ölçüde uyum sağlayan anlık mesajlaşma hizmetinin yeni arayüzü, yeni görünümün yanı sıra daha hızlı bir kullanım deneyimi de vaat ediyor.

Play Store'den cihazınızı son sürüme güncellemeniz mümkün. 800 milyondan fazla aktif kullanıcısı bulunan servisin tüm Android cihazlarını aynı anda güncellemesine olanak yok. Bu yüzden henüz güncelleme uyarısıyla karşılaşmamış kullanıcıların sabırlı olması gerekiyor.


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı Google Play Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 14.05.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler