War of Mercenaries Android işletim sistemi için indirmeye sunuldu

War of Mercenaries Android işletim sistemi için indirmeye sunuldu

Dünyanın en büyük üçüncü sosyal oyun şirketi olan Peak Games, ilk olarak Facebook platformunun kullanıcılarına sunduğu strateji oyununu mobil cihazlarla buluşturmaya başladı. Güçlü rakibi Clash of Clans'ın izini takip eden War of Mercenaries adlı başarılı yapım artık Android işletim sistemi için hazırlanan oyun sayesinde akıllı telefon ve tablet bilgisayarlarda tecrübe edilebilecek.

İstanbul merkezli bir Türk şirketinin eseri olan War of Mercenaries, kısa sürede milyonlarca Facebook kullanıcısı tarafından benimsendi. Büyümesini Android ekosisteminin mobil oyunseverleriyle sürdürmeyi planlayan WoM, farklı güçlere sahip paralı askerler, 3 ana canavar, çeşitli işlevleri bulunan onlarca binayı yapısında barındıran bir evreni beraberinde getiriyor. Oyunculara diledikleri nitelikte savunma ve hücum gücü oluşturabilecekleri bir şehir oluşturabilme imkanı tanıyan tarayıcı tabanlı oyunun grafikleri de sınıfına kıyasla gayet iyi düzeyde.

Masaüstü sürümünden daha kötü grafikler ve bazı fonksiyonların eksik olduğu bir savaş moduyla gelecek Android için War of Mercenaries, Android 3.0 Honeycomb veya üstü bir işletim sistemi versiyonuna sahip akıllı telefon, tablet bilgisayar ve diğer aygıtlara indirilebilecek. Oyunun resmi tanıtım filmi ve Google Play Store bağlantısına aşağıdan ulaşabilirsiniz.


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı Google Play Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 22.11.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler