Vodafone’dan basın çalışanlarına süper tarife!

Vodafone’dan basın çalışanlarına süper tarife!

Farklı meslek gruplarına özel ihtiyaçlar sunan Vodafone, hali hazırda var olan basın tarifesini yeniledi. Yeni Red Basın Tarifesi’ne geçen basın mensupları, yurtdışı dahil her yöne 1000 dakika konuşma, 1000 SMS ve 2 GB internet kullanım için ayda sadece 39 TL ödüyor.

Vodafone; konuşma, SMS ve internet fırsatları dışında iş ve özel yaşamlarında ulaşımdan eğlenceye kadar ihtiyaç duyacakları pek çok hizmeti de basın mensuplarına avantajlı olarak sunuyor.

Basın mensupları, her yöne dakikaları ile 21 Vodafone ülkesindeki tüm numaraları ek ücret ödemeden arayabiliyor. 23 ülkede bulunduklarında ise günlük 9,90 TL’lik ek ücretle tarifelerindeki dakika, SMS ve internetin tamamını kullanabiliyor.

Tarifeye geçen basın mensupları; ücretsiz back-up kişisel asistanlık hizmeti, 1 sinema biletine 1 bilet hediye, restoran indirimleri, özel müşteri hizmetleri, VIP havaalanı transferi, Budget'tan araç kiralamada yüzde 50 indirim, ücretsiz lounge ve mobil destek ekibinden ücretsiz faydalanıyor.

Red Basın Tarifesi’nden faydalanmak isteyen basın mensuplarının sarı basın kartları ya da kurum yazılarıyla Vodafone Cep Merkezleri’ne () gelmeleri yeterli oluyor. Kampanyadan Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü listesinde yer alan tüm yayın organları çalışanları faydalanabiliyor. Vodafone'un mevcut Basına Özel Tarifesi'nden halen faydalanan basın mensupları ise otomatik olarak yeni tarifeye geçiş yapıyor.



Eklenme tarihi: 28.01.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler