Vodafone'da MSN ücretsiz

Vodafone'da MSN ücretsiz

Vodafone Messenger uygulaması sayesinde Live Messenger ve Yahoo Messenger hesaplarınıza cep telefonunuzdan ücretsiz ulaşabilir, arkadaş listenizdeki kişilerle ücretsiz mesajlaşabilirsiniz. Uygulamayı yüklemek ve kullanım sırasında oluşan veri aktarımı da ücretsiz.

Vodafone 736Vodafone Messenger yükle
Vodafone Messenger uygulamasını cep telefonunuza yüklemek için MSN yada YAHOO yazıp 7048’e gönderiniz. Uygulamayı cep telefonunuza indirebileceğiniz bağlantı adresi ve internet ayarları telefonunuza gönderilecektir. Bu mesajı göndermek 1 SMS ücretindedir. İsterseniz live.vodafone.com adresine cep telefonunuzdan girerek uygulamayı indirebilirsiniz.

Uyumlu cep telefonları
Samsung E250, U700, Nokia N95 8GB, N95, E65, N73, N70, 6630, 6300, 6280, 5300, SonyEricsson K750i, W910i ve LG KS360 cep telefonları için Vodafone Messenger uygulaması kullanılabilir. Listede yer almayan bir telefondan mesaj gönderdiğinizde “Telefonunuz desteklememektedir.” uyarısını alırsınız. Fakat kısa bir süre sonra size bağlantı adresi gönderilecektir.

Servis ayrıntıları:

  • Bu serviste 7048’e gönderilen mesajlar dışında yapacağınız her şey ücretsizdir. Uygulamayı cep telefonunuza indirmek, MSN yada Yahoo hesabınıza bağlanıp arkadaşlarınızla konuşmak da buna dahildir.
  • Günde en fazla 500 ileti gönderebilirsiniz. 500 ileti sınırı dolduğunda hesabınız kitlenir ve yeni gün başlayana kadar açılmaz.
  • Alacağınız iletilerde herhangi bir sınırlama yoktur.
  • Uygulamayı cep telefonunuzda açtığınızda arkadaş listeniz otomatik olarak gelir, tekrardan eklemenize gerek kalmaz.



Eklenme tarihi: 14.01.2010
Kaynak: Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler