Vodafone Twitter servisi (Ücretsiz)

Vodafone Twitter servisi (Ücretsiz)

Vodafone yeni servisi ile Twitter hizmetini mesaj gönderebilen tüm cep telefonlarına sundu. Artık telefonunuzdan tamamen ücretsiz olarak Twitter hesabınızı takip edebileceksiniz. Ücretsiz twit gönderebilecek ve gönderilen twitleri cep telefonunuzdan okuyabiliyorsunuz.

Servis üyeliği
Servise Twitter sitesinden, Mobile sekmesindeki formu doldurarak abone olabilirsiniz. Kısa mesaj ile abone olmak isterseniz START yazıp 2444’e göndermeniz gereklidir. Bu mesaj sonrasında sistem tarafından size bir kısa mesaj gönderilir. Bu kısa mesaja Twitter kullanıcı adınızı yazarak cevap vermelisiniz. Ardından gelecek mesaja ise şifrenizi yazarak cevap vermelisiniz. Kullanıcı adı ve şifreniz doğrulandıktan sonra son gelen mesaja OK yazıp göndererek kayıt işleminizi tamamlayabilirsiniz.

Kısa mesaj ile takip
Sisteme kayıt olduktan sonra artık Twitterda takip etmek istediğiniz kişilerin yanında Cep telefonu simgesi de bulunacaktır. Bu ikonu da işaretleyerek kişilerin tiwitlerini cep telefonunuzdan alabilirsiniz. Kısa mesaj ile bir kullanıcıyı takip listenize ekleyebilirsiniz. Bunun için FOLLOW yazıp boşluk bıraktıktan sonra takip etmek istediğiniz kişinin kullanıcı adını yazarak 2444’e göndermeniz yeterlidir.
Örnek: FOLLOW Mobiletisim

Ücretlendirme:
Servis şimdilik tamamen ücretsizdir.

Cepten Twit göndermek
Göndermek istediğiniz 140 karakteri yazıp 2444'e ücretsiz göndermeniz yeterli. Durumunuz anında değişecektir.

Bir kullanıcıya cevap yazma
Aynı twitterdaki gibi kullanıcı adının başına @ işareti koyarak Twitterdaki kullanıcılara cevap yazabilirsiniz.

Mesaj sınırlaması
Twitter sayfasından Mobile sekmesine tıklayarak SMSlerin hangi saat aralıklarından gönderilmemesi gerektiğini ayarlayabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 4.10.2010
Kaynak: Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler