Vodafone RED

Vodafone RED

Vodafone Red Programı'nda size özel olarak hazırlanmış, hayatınızı kolaylaştıracak ve sizi her an özel hissettirecek ayrıcalıklı hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz. Vodafone Red Programına katılan üyeler, programa katıldıktan sonra hoşgeldin paketleri ile birlikte Red kart'ları gönderilecektir.

RED Programı ayrıcalıkları nelerdir?

  • Vodafone RED özel müşteri hizmetleri
    Vodafone Red üyeliğinizle bütün mobil iletişim ihtiyaçlarınız için 7 gün 24 saat, dilediğiniz zaman ücretsiz 7008 (sabit hatlardan aramak için 0542 7008 000) Vodafone Red Müşteri Hizmetleri'ni arayabilirsiniz. RED üyesi olarak hiç sıra beklemezsiniz.

  • Vodafone Red Team
    Ücretsiz 7008'i (sabit hatlardan aramak için 0542 7008 000) ücretsiz olarak arayarak size özel Vodafone Red Team hizmetimizden yararlanabilirsiniz. Vodafone Red Team İstanbul, Ankara ve yakın illerde bulunduğunuz yere gelerek ihtiyacınız olan bütün desteği anında verir. Üstelik telefonunuzun arızalanması durumunda, size geçici olarak telefon vererek, arızalanan telefonunuzu teknik servise götürür ve tamir edilmesini sağlar.

  • Vodafone Red Back-Up Kişisel Asistanlık
    Back-up Asistanlık Hizmeti ile tam bir yıl boyunca 7 gün 24 saat hayatınızı kolaylaştıracak desteğe sadece 0542 3 542 542'yi arayarak kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Üyeliğinizle birlikte size gönderilecek Red kartınız ile her türlü asistanlık hizmetini kolaylıkla alabilirsiniz. Vodafone Red Back-up Asistanlık Hizmeti; Boyner Holding tarafından sağlanmaktadır.

  • Red indirimli Shuttle servisi
    0542 3 542 542'yi arayarak havalimanına ulaşmanın en ekonomik, en konforlu ve en çevreci yolunu kullanırsınız. Size özel araçlarla dilediğiniz noktadan alınır ve dilediğiniz yere bırakılırsınız. İndirimli Shuttle servisinden için 7 gün 24 saat hizmet alabilirsiniz. Rezervasyonunuzu uçusunuzdan en az 6 saat önce yapmanız gerekmektedir.

  • Türkiye'de ve tüm dünyada indirimler
    Restorandan, otele, online alışveriş sitelerinden giyime kadar Türkiye'de ve tüm dünyada çeşitli mekanlarda ve markalarda çok özel indirimler sizi bekliyor. Bu indirimlerden Red Card'ınızı göstererek anında ve kolayca yararlanabilirsiniz.

Programa kimler katılabilir?
Red programına son 3 ay fatura ortalaması vergiler dahil toplam 150 TL ve üzeri olan, i-Phone veya Blackberry kontratlı paketlerden birini almış olan bireysel ve faturalı hat sahipleri katılabilir.
Program Katılım Şekli, Katılım Koşulları, Avantajlar ve Diğer Koşullar başlıklarında belirtilen şartları saglamayan aboneler programa üye olamaz. Programa katılan aboneler, vodafone.com.tr'de yer alan program koşullarını ve şartlarını kabul etmiş sayılmaktadır.

Vodafone Red üyelik
Vodafone Red ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen RED yazarak 1111'e ücretsiz kısa mesaj gönderebilir ya da 444 0 542'yi arayabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 30.09.2010
Kaynak: Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler