Vodafone HAC Paketi

Vodafone HAC Paketi

Telefonunuzu yurtdışında da kullanabilmek için öncelikle yurtdışı kullanıma çatırmanız gerekmketedir. Yurtdışında sadece aradığınızda değil, arandığınızda da ücret öderisiniz. Bu yüzden doğru tarifeyi seçerek Türkiye ile olan görüşmelerinizi ucuza getirebilirsiniz.

Vodafone hattınızı yurtdışı görüşmelere açtırma
Cep telefonunuzdan ROAM AC yazıp 7048'e SMS göndererek hattınızı yurtdışı kullanımına açtırabilirsiniz. Bu işlemi müşteri hizmetlerini (7000) arayarak da yapabilirsiniz.

Ekonomik görüşme yapmak için
Vodafone aboneleri Kırmızı Pasaport kampanyasından faydalanarak paketlerindeki dakikaları Suudi Arabistan’da kullanabilirler. Kırmızı Pasaport kampanyası sadece Vodafone’un bulunduğu ülkelerde kullanılmasına karşılık, HAC mevsimi dolayısıyla 29 Eylül - 12 Aralık arasında Suudi Arabistan’da da geçerli olacak.

Tarifenizdeki dakikalarla konuşabilirsiniz
Vodafone Kırmızı Pasaport kampanyası ile tarifenizdeki dakikaların yarısını bu ülkede kullanabiliyorsunuz. Örnek olarak Cep Avantaj Her yöne tarifesindeki bir abone paketindeki 750 dakikanın yarısını bu kampanya dahilinde Suudi Arabistanda kullanabilir. Türkiye yönüne yaptığı aramalarda ve Türkiye’den aldığı çağrılarda paketindeki süre azalır. Bu kapsamda Vodafone’un bu seçeneği tüm hacılar için çok avantajlı.

Kampanyanın geçerli olduğu tarifeler:

  • Cep Avantaj (Midi, Her Yöne, Her Yöne Ekstra)
  • Red (Mini, Plus), Cep Almanya
  • Cep Kamu 1000 Maxi, Yeni Cep Kamu 1000 Maxi
  • iPhone 3, iPhone 3GS, iPhone 4
  • Akıllı Telefon Maxi
  • İş Ortağım (Maxi, Süper, Süper+, Mega, Mega+)
  • Esnaf Avantaj (Mini Süper, Midi, Heryöne Ekstra, Mega)

Nasıl Kırmızı Pasaport alacağım?
Vodafone Kırmızı Pasaport ücreti aylık 3,99 TL'dir. Abone olmak için PASAPORT yazıp 7048'e göndermeniz gereklidir.

Ücretlendirme peryodu ve limit aşımı
Görüşmelerde ücretlendirme 60 saniye üzerinden yapılmakta. Yani 1 saniye ile 59 saniye arasında fark yok. Her ikisinde de paketinizdeki 1 dakikalık görüşme hakkınız düşülecek. Paketinizin yarı süresi tükendiğinde görüşmelerinizin dakikası 1.5 TL olarak ücretlendirilecek. Buna gelen aramalarda dahil.

Avea HAC Paketi

Turkcell HAC Paketi



Eklenme tarihi: 25.10.2011
Kaynak: Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler