Vodafone Gizli mesaj servisi

Vodafone Gizli mesaj servisi

Gizli SMS servisi Vodafone’un numaranız karşı tarafta görünmeden mesaj yollamanızı sağlayan bir servistir. Mesajınızı diğer operatör abonelerine de gönderebilirsiniz. Fakat Gizli Mesaj gönderdiğiniz kişi Vodafone abonesi ise, numaranızı bilmediği halde size verilen kodu kullanarak cevap verebilir.

Nasıl Gizli SMS gönderirim?
Cep telefonunuzun Mesajlar menüsüne girip, mesaj metni yerine gizli mesaj göndermek istediğiniz kişinin 10 haneli telefon numarasını yazınız. Ardından bir boşluk bırakıp mesajınızı yazınız. Bu mesajı 4040’a gönderiniz. Mesajınız karşı tarafa göndericisi 4040 görünerek gönderilir.

Gizli mesaj alma
Bir Vodafone abonesi size Gizli Mesaj gönderirse 2 adet SMS alırsınız. Birinci mesajda, kim olduğunu bilmediğiniz bu kişiye isterseniz cevap yazabilmeniz için, sistemin ona verdiği 6 haneli kod bilgisini alırsınız. İkinci mesajda ise mesajın kendisini alırsınız. Eğer Vodafone abonesi değilseniz tek mesaj alırsınız.

Gizli Mesaj alımını yasaklama
Hiçbir aboneden Gizli Mesaj almak istemiyorsanız YASAKLA TUM yazıp 4040’a gönderin. Bu yasaklama mesajı sadece Vodafone aboneleri için geçerlidir. Diğer operatör aboneleri gizli mesaj almak istemezlerse YASAKLA TUM yazıp 05424040000 numarasına mesaj göndermeleri gerekir.

Ücretlendirme:
Vodafone aboneleri için mesaj başına, bulunduğu abonelik paketine göre 2 kısa mesaj tarifesi ile ücretlendirilir. Paketinizdeki SMSleri bu serviste kullanamazsınız. Diğer operatördeki aboneler de kendi mesaj tarifeleri üzerinden 1 mesaj karşılığı ücretlendirilir.

Uyarı: Kötü amaçlı bazı kişiler tarafından bu servis kullanılarak dolandırıcılık yapılmaktadır. Detaylı bilgi için tıklayınız.



Eklenme tarihi: 24.05.2010
Kaynak: Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler