Vodafone Cep Sağlık platformu ile sağlığınız Vodafone’a emanet

Vodafone Cep Sağlık platformu ile sağlığınız Vodafone’a emanet

Pek çok alanda yarattığı hizmetlerle müşterilerinin hayatını kolaylaştırmayı hedefleyen Vodafone, son olarak Türkiye’nin ilk mobil sağlık platformu Vodafone Cep Sağlık’ı hayata geçirdi.

Vodafone Cep Sağlık akıllı telefon uygulaması ve VodafoneCepSaglik.com.tr internet sitesi üzerinden de erişilebilen platform sayesinde Vodafone Türkiye aboneleri, sağlık ihtiyaçlarına yönelik danışmanlık hizmetlerini, 1120 numaralı çağrı merkezinden 7/24 alabiliyor. Vodafone Türkiye ve Artı Sağlık A.Ş. ortaklığında sunulan platform ile kullanıcılar, acil bilgiye ihtiyaç duyduğunda sağlık danışma hizmetleri, kişisel sağlık koçluğu, sağlıklı yaşam bilgi servislerine tek numara ile erişebiliyor.

Platform sayesinde Vodafone Cep Sağlık Kartı’yla kullanıcıya özel bir sağlık kimlik kartı oluşturulmasını sağlıyor. Çipli Vodafone Cep Sağlık Kartları’nda acil durum sağlık bilgileri sürekli kullanıcının yanında taşınabiliyor. Acil durumlarda kartın çipinden ya da internet üzerinden, kullanıcının sağlık durumuna dair bilgiler, abonenin onayı ile profesyonel sağlık personeli tarafından okunabiliyor. Ayrıca Vodafone Cep Sağlık Kartı, anlaşmalı sağlık kurumlarında indirimler ve puan kazanma fırsatı da tanıyor. Vodafone Cep Sağlık VIP Kart ise bu avantajlara ek olarak özel sağlık asistanlığı hizmeti sunuyor.

Vodafone Cep Sağlık’ta kişiye özel hizmet veren sağlık koçu hizmeti de yer alıyor. Sağlıklı ve kaliteli yaşam, zindelik, sağlıklı beslenme, egzersiz, psikolojik destek gibi konularda danışmanlık hizmeti sağlık profesyoneli koçlar tarafından veriliyor. Sağlık koçu periyodik olarak kullanıcıya ulaşarak koruyucu ve önleyici tıp konusunda tavsiyelerde bulunuyor.

Vodafone’un tamamen ücretsiz sunduğu SMS Bilgi Servisleri sayesinde sağlıklı yaşam, beslenme, diyabet, obezite, anne ve bebek, hamilelik, hipertansiyon gibi konularda bilgiler kısa mesajla düzenli olarak kullanıcıya iletiliyor.

Vodafone Cep Sağlık’ın akıllı telefon uygulaması ücretsiz olarak App Store ve Google Play Store üzerinden İOS ve Android işletim sistemli akıllı telefonlara ücretsiz olarak yüklenebiliyor.


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı App Store'dan indirmek için tıklayın.

Uygulamayı Google Play Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 11.01.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler