Vodafone Cep Nakit Kart

Vodafone Cep Nakit Kart

Günümüz teknolojilerinde İnternet ile beraber ödeme sistemleri de aynı hızla gelişirken cep telefonu operatörleri de çeşitli kampanyalarla beraber bu sistemleri geliştirmek adına önemli yenilikler yapıyorlar. Vodafone da ülkemizde PTT ile gerçekleştirdiği ortalık sayesinde geçtiğimiz aylarda farklı bir sistemi abonelerinin hizmetine sundu.

1 Kasım da hizmete giren Vodafone Cep Nakit Kart para gönderme gibi işlemleri çok daha kolay bir şekilde yapmanızı sağlayan bir hizmet. Bu hizmet sayesinde istediğini cep telefonu numarasına istediğiniz zaman kolay bir şekilde para gönderebiliyorsunuz. Visa logosu bulunan yerlerden alışveriş yapabiliyorsunuz. Faturasız hatlara istediğiniz kadar cep lira kullanabiliyorsunuz. PTT ile yapılan ortaklık sayesinde PTT işyerlerinden, PTTmatiklerden ve banka ATM’lerinden para çekebiliyorsunuz.

Bu işlemleri yaparken herhangi bir yıllık ücret ödemek zorunda değilsiniz. Cep Nakit Kart alırken de sadece TC kimlik numaranızla başvurmanız yeterli. Aynı zamanda ön ödemeli bir sistem olduğu için borçlanma, faiz gibi sizi zor durumda bırakacak bir durum da Vodafone Cep Nakit Kart’ta söz konusu değil.

35 TL ve altı para aktarımlarında sistem sizden herhangi bir ücret talep etmiyor. Bir gün içerisinde 3 kereden fazla yaparsanız ise 2.5 TL işlem bedeli kesiliyor. İlk satın alma bedeli olarak sizden 5 TL alırken bunun karşılığında Vodafone size 250 dakika konuşma hediye ediyor. Aynı zamanda para gönderimi kadar da dakika kazanıyorsunuz.

Yıllık 2000 TL günlük ise 1000 TL limiti bulunan ön ödemeli sistemde tek bir seferde ise en fazla 250 TL gönderebiliyorsunuz. Daha ayrıntılı bilgi almak için buradan Vodafone Cep Nakit Kart sayfasını ziyaret edebilirsiniz.






Eklenme tarihi: 25.12.2012

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler