Vodafone Bereketli Esnaf tarifesi

Vodafone Bereketli Esnaf tarifesi

Vodafone Bereketli Esnaf Tarifesi ile tarifedeki tüm esnaflarla ve tarifeye geçirebildiğiniz 5 yakınınızla ücretsiz, her yöne 800 dakika, ev ve iş telefonlarıyla 2.000 dakika görüşmek, tüm vergiler dahil ayda sadece 50 TL. Üstelik 12 aylık kullanım taahhüdü vermeniz ile ayda 5 TL indirimle tüm vergiler dahil ayda sadece 45 TL.

Bereketli Esnaf tarifesi

  • Aylık sabit ücret: 50 TL
  • Esnaf tarifesindekilerle: Limitsiz, Ücretsiz
  • Her yöne: 800 dakika
  • Sabit hatlarla: 2.000 dakika
  • Süreler bittikten sonra: Her yöne 1 dakikası 30 Kuruş
  • 1 SMS: Her yöne 35 Kuruş

Avantajlar:
Bu tarifeye geçireceğiniz 5 yakınınız, Esnaf tarifeli olduğu için onlarla da ücretsiz konuşabileceksiniz. 12 ay kullanım sözleşmesi imzaladığınızda aylık 50 TL yerine 45 TL ödersiniz. Ücretsiz süreler bittikten sonra her yöne 30 Kuruş ile ücretlendirilirsiniz.

Tarife detayları:
  • Ücretsiz konuşma sadece Bereketli Esnaf tarifesindekilerle değil, diğer tüm esnaf tarifesindeki abonelerin tamamıyla yapılan görüşmeler için geçerlidir.
  • Aboneler pakete giris tarihine kadar eski tarifeleri üzerinden ücretlendirilirler.
  • Abonenin ilk faturasında aylık paket ücreti; aktivasyon tarihi ile fatura kesim tarihi arasındaki gün sayısı ile orantılı olarak fatura edilir.

Kimler yararlanabilir?
TESK kimlik kartı, esnaf ve sanatkarlar sicil müdürlükleri ile esnaf odalarınca verilen sicil tasdiknamelerinden herhangi birisi ibraz eden kurumsal ve bireysel faturalı aboneler tarifeden yararlanabilirler. Bu belgeleri ibraz edemeyen esnaf kişilere ait şahıs şirketleri için yazarkasa fişi ve fiş ile eşleşen kimlik bilgisi alınarak tarifeye kaydı yapılır. Özel kuruluş niteliğinde olan esnaflar ise yazarkasa fişi ve fiş ile eşleşen vergi levhası beyan etmeleri durumunda tarifeye katılabilirler.

Limitsiz konuşma süresi sınırı
2 aylık toplam 10.000 dakika üzerindeki kullanımların, sunulan hizmetin haberleşme ihtiyacının karşılanması dışında amaçlar için kullanılmış olabileceği kabul edilerek, bu durumlar için Vodafone Türkiye abonenin kullanımını inceleme ve kötü niyetten kuşkulandığı takdirde, aboneyi uyarma, gerekirse hattı kullanıma kapatma ve tek taraflı iptal hakkını saklı tutar.



Eklenme tarihi: 20.01.2011
Kaynak: Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler