vivo Y15s Satışta!

vivo Y15s Satışta!

vivo, Y serisine yeni bir üye dahil etti. Üretiminin Türkiye’de yapıldığı vivo Y15s ile kullanıcılar uygun fiyat seçeneğiyle, yüksek performansa ve gelişmiş özelliklere sahip bir telefona sahip olabilecek.

Kullanıcılara eşsiz bir teknoloji deneyimi sunacak olan Y15s, geniş ekran sevenleri mutlu edecek. 6.51 inç ekranı ile 1600x720 HD yüksek çözünürlüğe sahip. Gerek oyun oynarken gerek video izlerken HD+ Halo FullView™ ile harika bir deneyim sunuyor. Üstelik siz keyfinize bakarken, Vivo Y15s mavi ışığı filtreleyen Göz Koruma Modu özelliğine sahip. Göz sağlığınızı da düşünen Y15s tabi ki bu kadarla da kalmıyor.
Gecenin karanlığında telefonunuzu kullanmak istediğinizde ekran parlaklığını otomatik bir şekilde ayarlıyor.

vivo Y15s ile Eşsiz Kamera Deneyimi


Yapay zeka desteği bulunan vivo Y15s, 13 MP’lik çift arka kamerasıyla göze çarpmaktadır. Kullanıcılara beğenecekleri bir kamera deneyimi sunan f/2,2 diyafram açıklığına sahip. Fotoğraf tutkunları için Panorama, Portre, Canlı Fotoğraf ve Pro Modu gibi farklı alternatifleri de sunuyor.



Arka kamerasının yanı sıra ön kamerası ile de beklentileri karşılıyor. Özellikle selfie ve portre çekmeyi seviyorsanız vivo Y15s’in selfie doldurma ışığı ışığın yetersiz olduğu alanlarda işinizi kolaylaştıracak.



Uzun Ömürlü Yüksek Performans


vivo Y15s, yüksek performansıyla, uzun süreli ve kesintisiz bir eğlenceyi de sunuyor. Özellikle oyun oynamayı seviyorsanız Multi-Turbo 3.0 sistemi ile donma ve gecikme gibi sorunlarla karşılamazsınız. 5000 mAh pilden gücünü alan Y15s, tam dolu şarj ile 18.74 saate kadar çevrimçi HD film izlemenize imkan sağlarken, 7.89 saate kadar oyun oynamanızı sağlıyor.



vivo Y15s ile Sınırları Kaldır


Android 11 FunTouch OS 11.1 Helio P35 işlemciyle gelen Y15s, 32 GB depolama alanına ve 3GB RAM’e sahip. Dileyen kullanıcılar 1 TB’a kadar telefonlarının hafızasını arttırabilecek. Böylece dilediğiniz kadar fotoğraf veya video çekerek, sorunsuz bir şekilde depolayabileceksiniz.



Kullanıcılara, yüksek performans sunan vivo Y15s, arka planda birden fazla uygulama çalıştırdığında gerek CPU gerek bellek kaynaklarını iyi bir şekilde yöneterek, kullanıcılara hızlı bir deneyim sunmaktadır.



Vivo Y15s, çift telefon taşıyanları da unutmadı. Çift telefon taşımanın zahmetinden de kurtaracak olan vivo Y15s, çift sim kart özelliği de sunuyor.



Mistik Mavi, Dalga Yeşili gibi renk seçeneklerine sahip olan vivo Y15s, şu an 3899 TL tavsiye edilen satış fiyatı ile birçok kanalda satışta.




Eklenme tarihi: 8.04.2022

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler