Vivo X Fold Tanıtıldı

Vivo X Fold Tanıtıldı

Katlanabilir telefon modellerine geçtiğimiz gün yeni bir marka ve model katlandı. Son dönemlerin yeni parlayan yıldızı Vıvo, katlanabilir telefonu Vivo X Fold ile karşımıza çıkıyor.
Yakın zamanda tanıtılması beklenen Vivo X Fold, Vivo markasına ait ilk katlanabilir telefon olacak.

Vivo X Fold’un Özellikleri Nedir?


Vivo X Fold katlanabilir akıllı telefon gücünü Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 işlemciden almaktadır. İşlemcisi 4nm teknolojisi ile üretilmiştir. Adreno 730 grafik arabirimini bünyesinde barındıran işlemci ayrıca 1 adet 3.0GHz ARM Cortex-X2, 3 adet 2.5 GHz ARM Cortes-A710 ve 4 adet 1.8GHz ARM Cortex-A510 çekirdeğe sahip.

Vivo X Fold, açıldığında 8 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip olacak. Bu da kullanıcıların telefondan olan beklentisini karşılayacak bir detay. Quad HD Plus çözünürlüğe sahip olacak olan modelde 120Hz tazeleme hızı olacağı da belirtiliyor.

Cihaza bakıldığında diğer katlanabilir telefonlarla karşılaştırıldığında dörtlü kamera dizilimine sahip olduğu görülmektedir. Fotoğraf ve video çekmeyi sevenlerin beklentisini de karşılayacak olan Vivo X Fold, 50 Megapiksel ana kamera, 48 Megapiksel geniş açılı kamera, 12 Megapiksel telefoto kamera ve 8 Megapiksel kamera ile gelecek. Selfie kamera konusunda ise şimdilik net bir bilgi bulunmamakta.

Son yıllarda birçok akıllı telefonda karşımıza çıkan kablosuz şarj teknolojisi Vivo X Fold’ta da karşımıza çıkıyor. 50W kablosuz şarj desteği ile 80W hızlı şarj desteği de bulunmaktadır. Bunun yanı sıra 4600 mAh batarya gücü ile de uzun süreli bir kullanım için kullanıcıların yanında olacak.




Eklenme tarihi: 14.03.2022

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler