Vine iPhone uygulaması hızla büyüyor

Vine iPhone uygulaması hızla büyüyor

Instagram arasının bozulması sonucu görsel anlamda çekiciliğini yitirmesinden korkulan Twitter, öncesinde medya gösterme ekranında yaptığı yenilik ve sonrasında Vine uygulamasını devreye sokmasıyla birlikte bu korkuların gerçekleşmesine anında müdahale etti.


Kısa videolar çekerek bunu çok kolay bir şekilde Twitter ve Facebook hesabınızdan paylaşmanızı sağlayan Vine, kullanıcılar tarafından da çok beğenildi ve kullanım oranı günden güne daha da artıyor.


Gerçek zamanlı ölçümleme yapan Keyhole sitesinin verilerine göre son bir ayda Vine kullanılarak atılan iletilerin sayısı 1 milyonu geçmiş durumda. Bu veriler Vine’ın rakiplerini de tabii ki üzüyor. Cinemagram, Socailcam gibi uygulamalar video paylaşımı için Vine’dan önce en çok tercih edilen uygulamalar olurken artık Vine’ın çok gerisinde kalıyorlar.

Sizde görsel olarak hareketli bir şeyler paylaşmak ve Twitter’daki takipçilerinizi etkileyecek kısa videolar çekmek isterseniz şimdilik sadece iOS işletim sistemi kullanan cihazlarda çalışan Vine uygulamasını aşağıdaki linkten hemen indirebilirsiniz. Son olarak Android kullanıcıları için de uygulamanın hazırlandığını belirtelim.




Uygulamayı İndirin

Uygulamayı App Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 27.02.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler