Vine internet sitesi kısa video izleme ve video arama desteği kazandı

Vine internet sitesi kısa video izleme ve video arama desteği kazandı

Mobil uygulamaları sayesinde milyonlarca kullanıcıya ulaşan meşhur kısa video servisi Vine, resmi internet sitesini video arama ve genel video izleme desteğiyle güncelledi. Sitenin önceki versiyonu, kayıtlı kullanıcılara kendi videolarını veyahut diğer üyelerin profilleri üzerinden video izleme imkanı sunuyordu. Yenilenen yapısıyla 6 saniyelik videolardan oluşan bir Youtube olarak nitelendirilen hizmet, böylece geniş video arşivini çok daha fazla internet kullanıcısıyla buluşturabilecek.

Vine kanalları, etiket ve konularına göre video grupları, Vine oynatma listelerine göz atılabilen ve evrensel arama desteği sayesinde video keşfetmek için özgür bir ekosisteme sahip olan Vine.co sitesi, aynı zamanda TV Mode desteği ile ziyaretçilerine tam ekran kesintisiz kısa video izleme modundan faydalanabilmeyi mümkün kılıyor. Siteden istifade edebilmek için üyelik zorunlu tutulmuyor.

Twitter idaresindeki internet servisi, bu hamlesi sonrası Youtube ve diğer video hizmetleriyle rekabetini artırmış oldu. iOS, Android ve Windows Phone mobil uygulamalarında genel video izleme ve arama fonksiyonu bulunan Vine, yeni internet sitesiyle çok daha hızlı bir şekilde büyümeyi planlıyor.



Eklenme tarihi: 2.05.2014
Kaynak: Vine

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler