Video: LG G Flex'in kendi kendini onaran arka kapağı

Video: LG G Flex'in kendi kendini onaran arka kapağı

Resmi tanıtımının ardından kavisli plastik OLED ekranıyla teknoloji dünyasının dikkatini üzerine çekmeyi başaran LG G Flex, yapısında ihtiva ettiği bir diğer yenilikçi teknolojiyle tüketicilerin karşısında. Resmi Youtube kanalından paylaştığı son videoda, G Flex'in kendi kendini onarabilen arka kapağını test eden LG, ilk etapta birkaç ülkede satışa çıkacak yeni nesil mobil telefonunu ayırt edici özellikleriyle tanıtmaya başladı.

Mikrokapsülleme tekniği kullanılarak oluşuturulan bir kaplamaya sahip olduğu tahmin edilen, ancak henüz ne tür bir teknolojiden faydalanılarak oluşturulduğu açıklanmayan G Flex, yayınlanan videoda sıradan bir arka kapakla karşılaştırılıyor. Sıradan arka kapak, yarım kilo basınçla kapakları kısa süre içerisinde çiziklerle dolduran bronz tellere sahip fırçadan kurtulamazken; G Flex'deki kendi kendini onaran arka kapak iki dakikada tamamen eski pürüzsüz görünümüne kavuşuyor. Basınç 0,75 kiloya çıktıktan sonra bile kapak kendini geç de olsa tamir edebiliyor.

LG G Flex ayrıca, üzerine oturulması, bastırılması veyahut ağırlıkla basınç uygulanması halinde dahi kavisli yapısını korumayı başarıyor ve tamamen eski formuna dönebiliyor. Aşağıdaki videoda bu vaatlerin somutlaştırıldığı test görüntülerini bulabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 14.11.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorumlar

adnan keser - 17.11.2013 15:36:00
İPHONE için çıkarılmış herhangi bir kalem veya parmakla ekrana yazı yazma , not alma (android deki gibi) uygulaması yok mu?
Yardımcı olursanız ço sevinirim.
Sen de yorum yap
Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler