Twitter’dan Tweetlere “Hediye” Gönderme Özelliği

Twitter’dan Tweetlere “Hediye” Gönderme Özelliği

Twitter’dan kullanıcıların seveceği yeni bir özellik geliyor. Ortaya çıkan ekran görüntülerinden anlaşıldığı üzere, kullanıcılar artık beğendiği tweetlere hediye verebilecek. Şu an için bu özelliğin nasıl kullanılacağına dair net bir bilgi bulunmamaktadır.

Twitter’a gelecek olan hediye gönderme özelliği sayesinde, tıpkı diğer sosyal medya platformlarında olduğu gibi Twitter fenomenleri de gelir sağlamış olabilecekler. Twitter hediye gönderme özelliği ile kullanıcıların hediyeyi ne şekilde vereceği de henüz bilinmiyor. Uygulamaya özel olan herhangi bir sanal para ile mi yoksa kripto para ile mi olacak şimdilik net değil.

Bilindiği gibi şu ana kadar TikTok dahil olmak üzere bazı sosyal medya platformu da hediye gönderme özelliğini kullanıcılara sunuyordu. Bu sayede hem kullanıcılara gelir sağlama imkanı sağlanmış olunacak hem de diğer kullanıcılarla arasındaki etkileşim artmış olacak.

Jane Manchun tarafından açığa çıkartılan bu özelliklerin yanı sıra, Twitter’da kullanıcı isimlerinin yanlarına da bir mikrofon ikonu getirilmiş. Şu an için bunun ne anlama geldiği ise bilinmemektedir. Buna rağmen bazı kaynaklara göre ise bu mikrofon Super Follow özelliği ile ilgili olabilir.



Eklenme tarihi: 15.03.2022

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Tuğba Oral
twitter.com/tugbisss_

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler