Twitter'in kurucusundan fotoğraflı soru-cevap uygulaması: Jelly

Twitter'in kurucusundan fotoğraflı soru-cevap uygulaması: Jelly

Twitter’in kurucu ortağı Biz Stone’un başında bulunduğu 8 kişilik bir ekibin geliştirdiği Jelly uygulaması, sosyal medyada yeni ancak hızla kullanıcı kazanan bir uygulama. İOS ve Android kullanıcılarının App Store ve Play Store’den ücretsiz olarak indirebildiği uygulama, kısaca özetlemek gerekirse arkadaşlarınızla soru-cevap yöntemi ile iletişim kurabilmenizi sağlayan bir uygulama.

Uygulamada, önce bir fotoğraf çekiyorsunuz ve fotoğrafta belirli bir yeri uygulamada bulunan kalem yardımıyla işaretleyerek objenin ne anlama geldiğini sorabiliyorsunuz. Fotoğrafı croplamak, zoomlamak ve hatta bir link ile paylaşmak da mümkün. Dünya genelinde tüm kullanıcılar fotoğrafı görüp size cevap vermeye çalışıyor. Eğer soruları cevaplamak isterseniz ekranınıza gelen sorulardan cevaplamak istediklerinizi cevaplayıp Answer butonuna tıklıyorsunuz.

Henüz çok yeni bir uygulama olmasına karşın pek çok soruya 20 ila 30 cevap verilmiş olması da uygulamanın potansiyelini gözler önüne seriyor. Uygulamaya Facebook ve Twitter hesaplarınızla bağlanabiliyor ve oradaki arkadaşlarınızla da sor veya cevap için paslaşabiliyorsunuz.


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı App Store'dan indirmek için tıklayın.

Uygulamayı Google Play Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 12.01.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler