Turkcell’in yılbaşında müşterilerine bir hediyesi var!

Turkcell’in yılbaşında müşterilerine bir hediyesi var!

Tüm diğer sektörlerde olduğu gibi mobil operatörler de yılbaşı için kampanyalar düzenlemeye başladı. Bu konuda ilk adım Turkcell’den geldi.

Yılbaşına özel bir çekiliş hazırlayan Turkcell; Şimdi Evim Rahat, Canım Türkiye'm veya 5'e 20 Veren Sabit Nar paketlerinden birini alan bireysel müşterilerine hediye kazandırıyor. Paketlerden birini alan Turkcelliler çekiliş sonucunda 3 adet Apple Ipad 32 GB, 15 adet iPhone 5 16GB () cep telefonu veya 100 adet Sennheiser HD 180 Kulaklık'tan birini kazanma şansı yakalıyor.

31 Ocak 2014 tarihine kadar geçerli olacak kampanyaya Turkcell Faturalı Hat veya Hazır Kart kullanıcıları katılabiliyor.
Kampanyaya dahil olabilmek için dahil olunması gereken kampanyaların detayları şu şekilde:
Evim Rahat Paketi: Vergiler dahil 19 TL’ye aylık evden 100 TL’lik her yöne görüşme içeriyor. Bu paketi alanlar yılbaşı çekilişinde 3 çekiliş hakkı kazanıyor. Paketten Bireysel Hazır Kart’lı müşteriler yararlanabiliyor.

Canım Türkiye’m Paketi: Vergiler dahil 9.90 TL’ye 250 dakika sabit hatlar yönüne görüşme içeriyor. Bu paketi alanlar yılbaşı çekilişinde 2 çekiliş hakkı kazanıyor. Paketten Bireysel Hazır Kart’lı ve faturalı müşteriler yararlanabiliyor.

5e 20 Veren Sabit Nar Paketi: Vergiler dahil 5 TL’ye 20TL’lik sabit hatlar yönüne görüşme içeriyor. Bu paketi alan müşteriler yılbaşı çekilişinde 1 çekiliş hakkı kazanıyor. Paketten Bireysel Hazır Kart’lı müşteriler yararlanabiliyor.



Eklenme tarihi: 4.12.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler