Turkcell'in yeni akıllı telefonu T40 resmen satışa sunuldu

Turkcell'in yeni akıllı telefonu T40 resmen satışa sunuldu


Gebze kod adıyla sene başında geliştirme faaliyetlerine başlanan Turkcell'in ilk yerli akıllı telefonu projesi, İstanbul'da düzenlenen ağustos ayındaki basın etkinliğinde ilk meyvesini vermişti. Turkcell T40 isimli telefon, kısa süre önce resmen tüketicilerin beğenisine sunuldu. Cihazın halihazırda satılmakta olan örnekleri Çin'de üretiliyor olsa da, yıl sonuna kadar ülkemizdeki üretim tesisleri T40 için seri üretim çalışmalarına başlayacak.

4.0 inçlik WVGA (800 x 480 piksel) IPS LCD ekran, 1.2 GHz hızında çift çekirdekli ARM Cortex-A5 işlemci ve Adreno 203 GPU'lu 45 nm üretim süreci teknolojisiyle geliştirilmiş Qualcomm Snapdragon S4 Play MSM8225 çipset, 1 GB RAM, 4 GB dahili hafıza, sıfır gecikmeyle kayıt yapabilen, HDR destekli 5 MP kamera, 0.3 MP ön kamera, Wi-Fi, Bluetooth, GPS, FM Radyo, NFC, Android 4.1 Jelly Bean işletim sistemi, Turkcell tarafından hazırlanmış kullanıcı arayüzü, çok sayıda ön yüklü uygulama ve 1.600 mAh büyüklüğünde bir pille donatılan cihaz, 135 gram ağırlığında ve 10.85 milimetre kalınlığında tasarlanmış.Turkcell T40

Türkiye'ye özgü motiflerle bezenmiş farklı arka kapak seçenekleriyle birlikte gelecek olan Turkcell T40, 499 TL perakende satış fiyatıyla operatör ve diğer teknoloji mağazalarından edinilebilecek. 8-24 ay taahhütle satılan, kurumsal müşterilere özel tekliflerle gelen, cep telefonu sigortası ile Turkcell servislerini kapsayan birtakım hizmet paketleriyle donatılabilin akıllı telefon hakkında daha fazla bilgi için resmi ürün sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Turkcell T40 ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz



Eklenme tarihi: 4.10.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler