Turkcell'den suya ve toza dayanıklı Sony Xperia Z1 kampanyası

Turkcell'den suya ve toza dayanıklı  Sony Xperia Z1 kampanyası

Sony, akıllı telefonlar arasındaki rekabeti Xperia Z ile iyice kızıştırmış ve geçtiğimiz aylarda piyasaya sunduğu Xperia Z1 ile bir önceki modelin pek çok eksikliğini gidermişti. Turkcell de, tercihini Android işletim sisteminden yana kullananlar için iyi bir seçenek olan Sony Xperia Z1 için uygun bir kampanyaya imza atıyor.

Sony Xperia Z1Turkcell’in Sony Xperia Z1 kampanyasına dilerseniz faturalı hattınızla 24 veya 12 ay taahhüt ile dahil olabiliyorsunuz. Yararlandığınız paketin her şeyi içermesini isterseniz, örneğin her yöne 300 DK, her yöne 300 SMS ve 300 MB internet seçeneği sunan Hepsi 300 Paketi ile 24 ay boyunca 135 TL ödeyerek Sony Xperia Z1 sahibi olabilirsiniz.

İhtiyaçlarınıza göre pek çok paket seçeneği sunan Turkcell, aynı zamanda bu paketlere ek olarak ödeyeceğiniz ücret ile telefon ile birlikte QX10 Optik Lens’e sahip olma fırsatı da sunuyor.

31 Aralık’a kadar sürecek Turkcell Sony Xperia Z1 kampanyasından kredi kartı ile de 24 aylık sözleşme kapsamında ayda sadece 101 TL’den başlayan fiyatlarla faydalanabiliyorsunuz.

Diğer akıllı telefonlardan suya ve toza dayanıklı olmasıyla ayrılan Sony Xperia Z1, ayrıca 20.7MP değerdeki kamerasıyla da en iyilerden biri konumunda.

Sony Xperia Z1 tanıtımını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.



Sony Xperia Z1 ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız



Eklenme tarihi: 7.11.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler