Turkcell’den öğrencilere Akıllı Eğitim

Turkcell’den öğrencilere Akıllı Eğitim

Turkcell’in hayata geçirdiği öğrenme platformu Akıllı Eğitim sayesinde öğrenciler istedikleri her yerden eğitim süreçlerini sürdürebiliyor.

Daha başarılı öğrenciler yetiştirilmesi için eğitim kurumlarına destek olan Turkcell’in yeni platformu, akıllı tahta ve tablet cihazlarla interaktif eğitim teknolojilerini sunuyor. Kurulan sistem sayesinde video, ses ve tüm dijital içerikleri sanal veri depolama alanlarında saklayan eğitim kurumları, eğitim içeriklerini tüm öğrencilerle kolaylıkla paylaşabiliyor. Öğretmen ve öğrencilere, okulda evde, diledikleri yerde 3G ile hızlı, güvenli ve kesintisiz internet erişimi sunuluyor.

Platform içerinde bulunan fiber erişim, akıllı bulut, eğitim programları gibi çözümlerle Turkcell, tüm eğitim ihtiyaçlarını tek platformda topluyor.

Turkcell Akıllı Eğitim’de ayrıca öğretmenlerin dijital dönüşüm konusunda donanımlı olabilmeleri için Turkcell Akademi’de “Digital Eğitmenlik ve Sertifika” başlıklı eğitim programı bulunuyor. Veliler de Akıllı Eğitim sayesinde çocuklarının eğitim durumu, devamsızlıkları ve başarıları hakkında anında bilgilendiriliyorlar.

Turkcell Akıllı Eğitim, ilk olarak 15 ayrı lokasyonda faaliyet gösteren Mektebim Okulları’nın 8 kampüsünde 2000’in üzerinde öğrenci tarafından kullanılıyor.



Eklenme tarihi: 11.12.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler