Turkcell'den her gün bir BMW, her hafta bir daire

Turkcell'den her gün bir BMW, her hafta bir daire

Türkiye’nin lider GSM operatörü Turkcell’den abonelerine yeni bir hediye kampanyası daha. 19 Ağustos tarihine kadar yapılacak 3 çekilişle 42 tane BMW 3.16i otomobil ve Bahçeşehir Uphill Court’ta altı tane 3+1 daire kampanyaya katılan Turkcell abonelerinin olacak. Kampanyaya katılmak için, cep telefonunuzun mesaj kısmına ANAHTAR yazıp, aralarında birer boşluk bırakarak adınızı, soyadınızı ve adresinizi ekleyip 7000‘e göndermeniz yeterli. Ancak faturalı ve faturasız hatlar için katılım aynı değil.

Faturalı hat kullanıyorum
Eğer faturalı hat kullanıcısı iseniz, aylık fatura tutarınıza göre çekiliş hakkı kazanacaksınız. Eğer fatura tutarınız aylık 0-19 YTL arasındakiler her üç çekilişe de birer katılım hakkı, 20-35 YTL arasındakiler olanlar her üç çekilişe de ikişer katılım hakkı, 36-79 YTL arasındakiler olanlar her üç çekilişe de beşer katılım hakkı, 80 YTL ve üzerindekiler her üç çekilişe de 10'ar katılım hakkı kazanacaklar.

Faturasız hat kullanıyorum
Faturasız hatlı Turkcell’liler ise yükledikleri kontörlere göre 100 kontör için bir kez, 101 ile 250 kontör için iki kez, 251 ile 500 kontör için beş kez, 500 kontör üzeri için 10 kez çekilişe katılma hakkı kazanacaklar. Yalnız faturasız hatlı aboneler her çekiliş haftasında ayrı ayrı kontör yüklemeleri gerekmekte ve kontör yükledikten sonra da kampanyaya katılım mesajını göndermeleri gerekmektedir.

Turkcell kazandırıyor Mobiletişim


Örnek katılım mesajı:
ANAHTAR CAN AYDIN FATIH MAH. OZTURK SOK. NO:16 KUTAHYA MERKEZ



Eklenme tarihi: 29.07.2007
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler