Turkcell Uzman TV

Turkcell Uzman TV

Cep telefonunuzdan istediğiniz anda öğrenmek istediğiniz her türlü bilgiyi Uzman TV wap portalından öğrenebilirsiniz. Alanında uzman kişiler tarafından hazırlanmış olan bu videoları cep telefonunuza kaydetmenize gerek kalmadan seyredebilirsiniz.

Servis kullanım ücreti:
Haftalık paket alarak 50 dakikalık video izleyebilirsiniz. Haftalık paket ücreti: 8 SMS / 16 kontördür. Paket satın almadan sadece tekil video izlemek isterseniz tekil video ücreti: 4 SMS / 8 kontördür. Fiyatlara tüm vergiler dahildir. Video izlerken bu ücretlerin dışında bağlantı ücreti veya farklı bir ücret ödemezsiniz.

Uzman TV paketi nasıl satın alınır?
Kullanıcılar wap.uzmantv.com adresine girerek Abonelik İşlemlerim'den Paket Satın Al linkini tıklayarak abone olabilirsiniz. Aboneler wap.uzmantv.com adresine girerek Abonelik İşlemlerim'den iptal linkini tıklayarak ya da IPTAL UZMAN yazıp 3595’e göndererek aldıkları paketi iptal edebilirler.

Servis kullanımı
Uzman TV wap portaline girerek videoları izleyebilmeniz için 3G video destekleyen bir telefonunuzun olması yeterlidir. Telefonunuzun mobil internet erişim sayfasından wap.uzmantv.com adresine bağlanarak portala erişebilirsiniz.



Eklenme tarihi: 1.08.2009
Kaynak: Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler