Turkcell Turbo 6 GB Kampanyası

Turkcell Turbo 6 GB Kampanyası

6 GB internet, her yöne 500 dakika dakika konuşma ve 1000 SMS Turbo 4 GB paketinde. Üstelik BiP’e özel ek 1GB ile yüksek kaliteli görüntülü arama ve Lifebox 25GB Saklama alanı ücretsiz!

Aynı dakika ve SMS ile daha az internet tercih ederseniz 10 TL daha ucuz olan 4 GB internetli Turkcell Turbo 4 GB paketi kampanyasına göz atabilirsiniz.

Kampanyaya nasıl katılabilirim?
Yıllık abonelik için, TURBO 6GB yazıp 2222’ye göndererek yıllık aboneliğinizi başlatabilirsiniz. Ayrıca müşteri hizmetlerinden, Turkcell bayilerinden veya internetten katılabilirsiniz.

Aylık abonelik için, TURBO6GB PAKET yazıp 2222’ye göndererek aylık abonelik yapabilirsiniz. Ayrıca müşteri hizmetlerinden, Turkcell bayilerinden veya internetten katılabilirsiniz.

Kampanyadan tüm bireysel, faturalı ses hattı sahibi abonelerimiz yararlanabilir ve başvuru SMS’leri ücretsizdir.

1 ay içerisinde yalnızca 1 kez Turbo 6 GB paketi satın alabilirsiniz.

Kampanya fiyatları
Kampanya aylık ve yıllık olarak iki farklı ödeme yöntemine ayrılıyor. Yıllık aboneliği seçerseniz aylık faturalarınız sabit 59 TL, aynı paketi aylık abonelik olarak seçerseniz sabit aylık ödemeniz 69 TL.

Paket aşımını dert etmeyin
Rahat Kullanım çözümü ile rahatça internete girin, doya doya konuşun ve mesajlaşın. Paketiniz bittiğinde kullanacağınız her 1GB internet, 250 dakika, 250 SMS için 10’ar TL faturalandırılır.

Tarifeniz yurt dışında da geçerli
Günlük 16,90 TL’ye 66 ülkede tüm paket haklarınızı kullanabilirsiniz. Bunun için 16,90 TL dışında bir ücret ödemeniz gerekmez.



Eklenme tarihi: 1.06.2017

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Tuğba Oral
twitter.com/tugbisss_

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler