Turkcell Teknoloji Zirvesi başladı, 5 binden fazla kişi katıldı

Turkcell Teknoloji Zirvesi başladı, 5 binden fazla kişi katıldı

Turkcell'in kurumsal müşterilerini ve iş ortaklarını teknolojinin fikir önderleriyle buluşturmak, deneyimlerin paylaşıldığı bir platform yaratmak ve iş dünyasını tüm dünyada yaşanan teknolojik dönüşüme davet etmek üzere düzenlendiği Turkcell Teknoloji Zirvesi'nin ilk gününe 5 bini aşkın davetli katıldı. Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen zirveye 21. yüzyılın büyücüsü siber illüzyonist Marco Tempest'in şovu renk kattı. Turkcell Teknoloji Zirvesi'nin birinci gününde, Microsoft Başkan Yardımcısı Alberto Arciniega ve Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv ana konuşmacılar olarak sahne aldı.

Ana oturumların yanı sıra 50’yi aşan paralel oturumda yüzlerce fikir önderi ve iş dünyasının önde gelenleri dünyada yaşanan teknolojik dönüşüm ve bunun iş dünyasına yansımalarını Turkcell’in İş’Te Teknoloji Hamlesi’ne paralel olarak mercek altına aldılar.

Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv, zirvede yaptığı konuşmada, inovasyon ve farklılaşmayı başarının anahtarı olarak gösterdi. Ciliv, yeni dünyayı iyi okuyanların hızla yükselebildiğini, okuyamayanların ise yok olduğunu söyledi.

Süreyya Ciliv, içinde bulunduğumuz 50 yıllık dönemin insanlık tarihinde bir dönüm noktası olacağını vurgulayarak şirketler açısından yeni dünyayı doğru okumanın önemine dikkat çekti.


Turkcell Teknoloji Zirvesi’nin ikinci günü olan 13 Kasım’da ana konuşmacılar, Wired dergisinin kurucu editörü ve yaşayan en ilham verici teknologlardan Kevin Kelly ve Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Yiğit Kulabaş olacak. İş’te Teknoloji Hamlesi’nin derinlemesine masaya yatırılacağı ikinci günde “Önümüzdeki 10 Yıl” başlıklı oturumlarda perakende, sağlık, spor, enerji sektörleri ayrı ayrı, konunun uzmanları tarafından ele alınacak. Etkinlik, ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın teknolojik yenilikleri hicvedeceği İLERİTKNLJ gösterisi ile son bulacak.

İki gün sürecek olan Turkcell Teknoloji Zirvesi’ne katılma fırsatı bulamayanlar için zirveyi Twitter’da #TeknolojiZirvesi etiketi ile takip etmek, oturumları ve röportajları Turkcell'in resmi web sitesinden etkinlik boyunca canlı olarak izlemek mümkün.



Eklenme tarihi: 12.11.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler