Turkcell T70 hakkında ilk bilgiler

Turkcell T70 hakkında ilk bilgiler

Önümüzdeki mayıs ayında tanıtılacağı öğrenilen Turkcell T70 hakkında ilk detaylar sanal medyaya yansımaya başladı. Donanimhaber.com'un haberine göre, T70 ismini taşıyacağı bilinen cihazı yine ZTE üretecek. Bu sene cam kaplı bir kasa tasarımıyla müşlerilerinin karşısına çıkacağı tahmin edilen Turkcell'in ZTE tasarım havuzundan seçtiği referans ürün Blade S7 olabilir.

Geçen sene piyasaya sürdüğü T60 modelinde ZTE'nin Blade S6 çözümünü temel alan Turkcell, bu sene yine Blade serisi bir modeli kendi markasıyla aboneleriyle buluşturabilir. Ekimde tanıtımı gerçekleştirilen Blade S7, Shenzhen merkezli üreticinin iki yıl önce Almanya'nın Münih şehrinde kurduğu dizayn ofisinde geliştirilmiş. Dış görünüşüyle iPhone 5/5s ya da yeni versiyonuyla iPhone SE'ye eşlik eden eski Apple telefon tasarımını anımsatan Blade S7'nin özellikleri şöyle:

- 5 inç Full HD IPS LCD ekran,
- Sekiz çekirdekli Snapdragon 615 çipset,
- 3 GB RAM, 32 GB artırılabilir hafıza,
- 13 MP arka, 13 MP ön kamera, her iki kamera için de LED flaş,
- Parmak izi okuyuculu orta düğme,
- Çift SIM yuvası, Wi-Fi 802.11ac
- 2500 mAh pil
- Android 5.1 Lollipop işletim sistemi

280 dolardan satışa sunulan Blade S7'nin ülkemizde operatör versiyonu halinde 1000 lira segmentinde konumlanması bekleniyor. T60'a kıyasla daha yüksek çözünürlüklü bir ekran, parmak izi okuyucu, 100 mAh daha yüksek kapasiteli pil ve flaş destekli 13 MP ön kamera gibi farkları bulunan Blade S7'nin makul düzeyde bir donanım güncellemesi vaat ettiği söylenebilir. Turkcell'in T70 ile gerçekten bu ürünü mü baz alacağını gelecek ay öğreneceğiz.



Eklenme tarihi: 7.04.2016

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler