Turkcell T50 resmen satışa çıkıyor

Turkcell T50 resmen satışa çıkıyor

Mayıs sonunda resmiyet kazanan Turkcell ve ZTE işbirliğinde hazırlanan T serisinin yeni akıllı telefonu resmen satışa çıkıyor. Türkiye'nin 4G LTE destekli ilk operatör telefonu olarak nitelendirilen T50, tüketicileri tatmin edecek teknik özellikleri ve tarife kampanyalarıyla önümüzdeki çarşamba günü piyasaya sürülecek.

5 inçlik HD çözünürlüklü bir LCD ekranın eşlik ettiği 7,8 milimetre kalınlığındaki Turkcell T50, Qualcomm'un Turkcell T501,2 GHz dört çekirdekli Cortex-A7 işlemci ve Adreno 305 grafik birimine sahip Snapdragon 400 serisi bir çipsetinden gücünü alıyor. 13 MP ana kamera, 2 MP ön kamera, 1 GB RAM, 16 GB hafıza, DCHSDPA ile 43,2 Mbps mobil indirme hızı, Android 4.4.2 KitKat işletim sistemi ve 2.300 mAh pilin mevcut olduğu akıllı telefon, piyasaya orta segmentten giriş yapacak.

Şimdiye kadarki en güçlü telefonu için 699 TL fiyat biçen Türkiye'nin en büyük operatörü, cihazı 36 ay taahhütle aylık 8 lira tarifeye ek ödeme planı ve bununla birlikte 12, 24 aylık alternatif planlarla abonelerinin beğenisine sunacak. 9 Temmuz'da Turkcell mağazaları ve iletişim merkezlerinde yerini alacak T50'yi satın alan aboneler, 3 ay ücretsiz Turkcell TV+ mobil televizyon servisi, akıllı depo bulut depolama servisi ve 2 ay geçerli 2 GB mobil internet paketinden ücretsiz faydalanabilecekler.

Turkcell T50 kılıf ve aksesuarları için MobilCadde.com adresini ziyaret edebilirsiniz.



Eklenme tarihi: 7.07.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler