Turkcell Statune ile sizi arayanı mesajınız karşılasın

Turkcell Statune ile sizi arayanı mesajınız karşılasın

Uzun süredir ülkemizde hizmet veren cep telefonu operatörleri çağrı sesi yerine melodi dinleterek zaten hizmet veriyordu. Turkcell ise bu hizmete bir yenilik getirerek Turkcell Statune uygulaması sayesinde o anki durumunuzu belirlemenizi ve karşı taraf aradığında dinletmenizi sağlıyor.


Birçok kategori altında, birbirinden farklı onlarca mesajı barındıran uygulama sayesinde o anda “Toplantıdayım”, “Mutluyum” gibi mesajların yanı sıra, eğlenceli, taraftar grupları için takımları ile ilgili mesajlar, özel günleri anımsatan mesajlar gibi farklı seçenekler de uygulamada mevcut.


Uygulama sayesinde çok kolay bir şekilde o anki durumunuzu güncelleyebiliyorsunuz. Uygulama Turkcell tarafından ilk hafta ücretlendirilmezken, daha sonra haftalık 50 kuruş karşılığında kullanmanıza izin veriyor. Uygulamada bazı özel sesler ise ayrıca ücretlendirilerek sesleri satın alarak kullanabiliyorsunuz.

150 adet farklı statüyü seçebileceğiniz uygulamayı bu adresten uygun işletim sistemi için indirerek kullanmaya hemen başlayabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 3.01.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler