Turkcell Seyahat uygulaması iOS için yayımlandı

Turkcell Seyahat uygulaması iOS için yayımlandı


Daha önce Bavul.com adıyla abonelerine seyahat hizmetleri sağlayan Turkcell, servisini yenilemeye karar verdi. Bugün yayımlanan Turkcell Seyahat uygulamasıyla müşterilerine yeni özellikler ve güncel bir kullanıcı arayüzüyle hizmet vermeye başlayan mobil iletişim şirketi, Türk Hava Yolları ve Anadolu Jet uçuşları için kullanıcılara uygulama üzerinden çevrimiçi check-in yapabilme imkanı da sunuyor.

Hem yurt içi hem de yurt dışındaki 100'den fazla şehir ve bölgelerdeki görülmesi gereken mekanlar, alışveriş, yemek, hava durumu, para birimi ve ulaşım haritaları gibi verileri bünyesinde barındıran Şehir Rehberi, İngilizce, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Almanca dilleri için 6000'den fazla günlük kullanıma yönelik hazırlanmış cümle içeren Hazır Sözlük, uçuşlarla ilgili tüm güncel verilerin listelendiği Uçuş Monitörü ve Seyahat Listem gibi bölümleri yapısında barındıran uygulama, kullanıcıların seyahat sırasında öğrenmek isteyebileceği çok sayıda veriye ev sahipliği yapıyor.

Hazır Sözlük ve Şehir Rehberi fonksiyonları mobil cihazlara kaydedilerek internete ihtiyaç duymadan kullanılabilen Turkcell Seyahat, yurt dışı için özel olarak hazırlanan tarifelerin de satın alınabilmesi, düzenlenebilmesi için bir bölümle geliyor. Uygulamanın 14 megabaytlık iOS sürümü, iOS 5.0 ve üstü işletim sistemi versiyonları ile iPhone, iPad ve iPod Touch serisini birçok modele destek sunuyor.

Şuan için yalnızca Apple App Store'de ücretsiz olarak dağıtımı gerçekleştirilen Turkcell Seyahat, çok yakında Android işletim sisteminde de Bavul.com uygulamasının yerini alacak.

Yazar: Bilal Akgündüz


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı App Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 5.08.2013
Kaynak: Turkcell

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler