Turkcell Mobil İnternet Tarifesi

Turkcell Mobil İnternet Tarifesi

Turkcell’in cepten internet konusunda bir çok seçeneği ve kampanyası bulunuyor. Avantajlı bir şekilde internetten hizmet almak isterseniz mutlaka bu fırsatlardan birini kullanmalısınız. Standart tarife üzerinden internete bağlanmak oldukça masraflı. Tüm Turkcell aboneleri Turkcell-im sitesine girmek için 2 kontör öder. Bu sitede dolaştığınızda ekstradan bir bağlantı ücreti ödemezsiniz.

Standart internet tarifesi:
Bu tarife herhangi bir internet paketi veya avantajıdan yararlanmayan tüm aboneler için standarttır. GPRS bağlantı ücreti kontörlü aboneler için 35 KB / 2 kontör, faturalı hatlar için KB başına 0,002 TL’dir.

Cepten İnternet Avantajları:
Turkcell abonelerine Günlük, Haftalık ve Aylık olmak üzere üç farklı seçenek sunuyor. Bu paketlerde yer alan verileri cep telefonunuz aracılığı ile bilgisayarınızdan internete girerken de kullanabilirsiniz.

SeçeneklerPaket HacmiFaturalıKontörlü
Günlük30 MB1.04 TL8 Kontör
Haftalık50 MB20 kontör
Aylık 1100 MB9.38 TL65 Kontör
Aylık 21 GB40.65 TL300 Kontör
Aylık 33 GB61.50 TL450 Kontör

Paket aşım ücretleri:
Günlük kullanım aynı gün saat 24:00’da biter. Kullanmadığınız veri miktarı bir sonraki güne, haftaya veya aya devretmez. Faturalı aboneler paketi aştıklarında her MB başına 1,99 TL, kontörlü aboneler ise her 1 MB başına 58,5 kontör öder.

Nasıl satın alacağım?
Günlük paket için 1, Haftalık paket için Hafta, 100 MB Aylık paket için Ay, 1 GB’lık paket için Abone 1GB, 3 GB’lık paket için Abone 3GB yazıp 2260’a göndermeniz gerekiyor. Kalan veri miktarınızı öğrenmek için KALAN yazıp 2260’a ücretsiz mesaj gönderebilirsiniz. HazırKart aboneleri *456*3#’i tuşlayarak kalan miktarlarını öğrenebilirler.

Önemli ayrıntılar
  • Günlük paket dışındaki abonelikler süresi dolduğunda otomatik olarak yenilenir. Bir sonraki dönemde internet paketi almak istemiyorsanız IPTAL yazıp 2260’a göndermeniz gereklidir.
  • Ekonomik İnternet paketleri, E-Postacı için geçerli değildir. Blackberry'den internet bağlantısı için geçerlidir, ama Blackberry'deki e-posta alışverişi için geçerli değildir.
  • Günlük kullanım alan aboneler haftalık/aylık paket satın alamaz. Haftalık/aylık paket alan aboneler de günlük kullanım satın alamaz.
  • Günlük paket günde içerisinde 1 defa, haftalık ve aylık paket kendi süreleri içinde 2 defa satın alınabilir.

Not: Paket ve tarife ücretlendirmelerinde yer alan fiyatlara tüm vergiler dahildir.

Diğer internet tarifeleri



Eklenme tarihi: 14.01.2009
Kaynak: Mobiletişim | Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler