Turkcell Maxi IQ tablet bilgisayar tanıtıldı

Turkcell Maxi IQ tablet bilgisayar tanıtıldı

Turkcell GSM operatörü akıllı telefonlarından oluşan ailesine kendi markasını taşıyan Turkcell Maxi IQ tablet bilgisayarını da katarak Turkcell ailesini genişletmeye devam ediyor.


Pegatron tarafından Turkcell ismiyle üretilen tablet bilgisayar, 10.1 inç IPS LCD ekran ile 1280 x 800 çözünürlüğünde görüntü sunuyor. Android 4.1.1 Jelly Bean işletim sistemi kullanan cihaz, 4 çekirdekli 1.2 GHz hızında nVidia T30SL işlemci ile güçlendiriliyor. 1 GB RAM kullanan tablet bilgisayarda 8 MP arka, 2 MP’de ön kamera bulunuyor. 16 GB dahili hafızası bulunan tablet bilgisayarda hem Wi-Fi’nin yanında 3G desteği de ihmal edilmemiş.

Turkcell’in kendi uygulamaları ile gelen tablet bilgisayarda, Turkcell abonelerine özel ayrıcılıklarda sunuyor. Turkcell Eğlence Paketi ile birlikte Turkcell Muzik, Turkcell TV, Turkcell Dergilik ve Turkcell Kitaplık gibi uygulamar yüklü olarak tablet bilgisayarda yer alıyor. Aynı zamanda toplamda 1200 şarkı her ay 50 şarkı olmak üzere Turkcell tarafından 24 ay boyunca hediye ediliyor.


Turkcell Maxi IQ tablet bilgisayar 24 ay taahhütlü ayda 59 TL ile satışa sunuluyor. Bu paket ile birlikte 250 MB İnternet ve özel deri kılıf tablet bilgisayar birlikte hediye ediliyor. 1 GB İnternet Paket’li Turckell Maxi IQ’ya ise 24 ay boyunca ayda 65 TL ödeyerek sahip olabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 12.02.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler