Turkcell İşteKazan Programı

Turkcell İşteKazan Programı

İşTcell, sıfırdan iş kuran, işletmesini büyütmek isteyen, büyük düşünen ve rekabette fark yaratmak isteyen kurumsal müşterilere yenilenen ve zenginleşen bir avantajlar dünyası sunuyor. İşteKazan Programı ile 22 önemli markada yüzde 50’lere varan indirim sayesinde ortalama yüzde 15 tasarruf sağlayacak olan İşTcell müşterileri ayrıca hesabını bilen 6 yeni kurumsal tarifeye de kavuştu.

İşte Kazan’la 22 markada %50’lere varan tasarruf
Kurumsal hattı olan tüm İşTcell’li şirketlerin ücretsiz yararlanabildiği İşteKazan Programı, 22 markada; gıda, akaryakıt, kargo, ofis malzemeleri, sigorta, finans, güvenlik, ulaşım, yazılım, donanım, toplantı, otel, eğitim, reklam, internet, teknoloji harcamalarında yüzde 50’lere varan indirim imkânı sunuyor. Bu sayede İşTcell’li şirketler ortalama yüzde 15 tasarruf sağlayacak.

İndirim sağlayan firmalar
İşTcell şirketlerin öncelikli ihtiyaçları dikkate alarak, sektörlerinde en önde gelen 16 firma, 22 marka ile anlaşma yaptı.

İşTcell’lilere indirimli satın alma imkânı sunan markalar:
Aviva Sigorta, Conrad, Danone Hayat Su, Digiturk, Garanti, Google, G4S, Hilton, İstanbul Bilgi Üniversitesi, Logo Yazılım, Macrocenter, Microsoft, Migros, Migros Sanal Market, Petrol Ofisi, Superonline, Tansaş, Teknosa, Ulusoy, Yurtiçi Kargo.

Yeni İşTcell tarifeleri:



Eklenme tarihi: 11.03.2010
Kaynak: Mobiletişim | Operatör

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler