Turkcell indirimli Süper Paket

Turkcell indirimli Süper Paket

Turkcell aboneleri, 12 ay boyunca Süper Pakete üye olma taahhüdü verdiklerinde, paket ücretinin aylık bedelini 12 ay boyunca indirimli ve sabit fiyat garantisi ile kullanıyorlar. Normal fiyatı 55 TL olan Süper paketi indirimli olarak 49 TL’ye satın alabilirsiniz.

Güncelleme:
Kampanya Turkcell tarafından güncellenmiştir. Güncel kampanyaya ulaşmak için tıklayınız.

Nasıl yararlanacağım?
12 ay boyunca indirimli ve sabit fiyat garantisi ile Süper Paketten 49 TL’ye faydalanmak için INDIRIM SUPER yazıp 7040'a ücretsiz mesaj göndermeniz yeterli.

Süper Paket hakkında
İndirimsiz fiyatı 55 TL olan Turkcell Süper Paket’te Turkcell’lilerle 21:00-09:00 saatleri arasında 5.000 dakika konuşma ve diğer yönlerle 500 dakika konuşma hakkınız bulunmaktadır.

İndirim detayları:
Kullanmakta olduğunuz mevcut paketiniz için kontrat talep ettiğinizde indirim kampanya katılımınızdan sonraki ilk faturanızda gözükecektir. Mevcut kullandığınız paket dışında bir kontrat talep etmeniz durumunda ilk fatura kesim tarihinde talep ettiğiz paket başlayacak ve bu paketten çıkacak ilk faturanızda indirimden faydalanacaksınız.

Kimler yararlanabilir?
Kampanyadan tüm bireysel faturalı aboneler yaralanabilir, yalnızca Kontartlı iPhone Paketlerinden (Büyük, Orta, Küçük), Cebiniz Alo Paketten Kampanyasından, Kontratlı Paketlerden (3 ay bedava) ve SMS Onaylı Kontratlı Churn Paketlerinden faydalanan aboneler indirimli Gold Paketler kampanyasından faydalanamazlar.

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler