Turkcell indirimli Gold paketi

Turkcell indirimli Gold paketi

Turkcell aboneleri, 12 ay boyunca Gold Paket veya Gold Plus Paketlerinden birine üye olma taahhüdü verdiklerinde, paket ücretinin aylık bedelini 12 ay boyunca indirimli ve sabit fiyat garantisi ile kullanıyorlar.

Nasıl yararlanacağım?
12 ay boyunca indirimli ve sabit fiyat garantisi ile

  • Gold Paketten 75 TL’ye faydalanmak için INDIRIM GOLD,
  • Gold Plus Paketten 95 TL’ye faydalanmak için INDIRIM GPLUS yazıp 7040'a ücretsiz mesaj göndermeniz yeterli.

Paketler hakkında
İndirimsiz fiyatı 89 TL olan Turkcell Gold Paket’te Turkcell’lilerle 5.000 dakika, diğer yönlerle 1.000 dakika konuşabilirsiniz. İndirimsiz fiyatı 109 TL olan Gold Plus paketinde ise Turkcell’lilerle 5.000 dakika, diğer tüm yönlere 1.000 dakika, her yöne geçerli 1.000 SMS ve 1 GB internet kullanımı bulunmaktadır. Gold Plus Paketinden faydalanan aboneler aynı zamanda Turkcell Gold avantajlarından faydalanırlar.

İndirim detayları:
Kullanmakta olduğunuz mevcut paketiniz için kontrat talep ettiğinizde indirim kampanya katılımınızdan sonraki ilk faturanızda gözükecektir. Mevcut kullandığınız paket dışında bir kontrat talep etmeniz durumunda ilk fatura kesim tarihinde talep ettiğiz paket başlayacak ve bu paketten çıkacak ilk faturanızda indirimden faydalanacaksınız.

Kimler yararlanabilir?
Kampanyadan tüm bireysel faturalı aboneler yaralanabilir, yalnızca Kontartlı iPhone Paketlerinden (Büyük, Orta, Küçük), Cebiniz Alo Paketten Kampanyasından, Kontratlı Paketlerden (3 ay bedava) ve SMS Onaylı Kontratlı Churn Paketlerinden faydalanan aboneler indirimli Gold Paketler kampanyasından faydalanamazlar.



Eklenme tarihi: 20.12.2010
Kaynak: Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler