Turkcell HAC Paketi

Turkcell HAC Paketi

Turkcell Hac mevsimi nedeni ile hacı adayları için özel paketler hazırladı. 2 saat ve 5 saatlik özel paketlerle Türkiye’yi arayabilir veya Türkiye’den çağrı alabilirsiniz. Yurtdışında hem aradığınızda hem de arandığınızda görüşme ücreti ödersiniz. Telefonunuzu yurtdışında kullanabilmek için, hattınızı yurtdışı görüşmelere açtırmanız gerekmektedir.

Turkcell hattınızı yurtdışı kullanıma açtırma
Telefonunuzdan ROAM yazıp 2222’ye göndererek hattınızı yurtdışı kullanıma açtırabilirsiniz. Müşteri hizmetlerini (532) arayarak da bu işlemi gerçekleştirmeniz mümkün.

Turkcell Suudi Arabistan 2 saat paketi
25 TL karşılığında 20 dakika Suudi Arabistan’dan Türkiye yönüne arama yapabilir, 100 dakika da Türkiye’den gelen çağrıları cevaplayabilirsiniz. Paketi almak için SUUD 2 SAAT yazıp 2222’ye göndermeniz yeterlidir.

Turkcell Suudi Arabistan 5 saat paketi
40 TL karşılığında 50 dakika Suudi Arabistan’dan Türkiye yönüne arama yapabilir, 250 dakika da Türkiye’den gelen çağrıları cevaplayabilirsiniz. Paketi almak için SUUD 5 SAAT yazıp 2222’ye göndermeniz yeterlidir.

Kalan dakika sorgulama
Yurt dışı paketlerinde paket dakikaları bittiğinde bilgilendirme yapılamamakta. Hazır Kart’ta, kalan arama dakikalarınızı *123*59#, aranma dakikalarınızı *123*62#’yi tuşlayarak sorgulayabilirsiniz.

Paket dakika aşımında ücretlendirme:
Paket dakikalarınız biterse paket süresi boyunca Türkiye’yi aramanızın dakikası 3 TL, gelen aramalar ise 2 T olarak ücretlendirilir.

Paket detayları:

  • Paketinizdeki 2 saatin veya 5 saatin tamamını Türkiye’yi arayarak veya gelen çağrıları cevaplayarak kullanamazsınız. Kullnım şekli yukarıda açıklandığı şekilde sınırlıdır.
  • Paket 30 gün için geçerlidir.
  • Ücretlendirme peryodu 60 saniyedir. Yani 1 saniye ile 59 saniye arasında bir fark yoktur. Her ikisinde de hattınızdan 60 saniyelik görüşme düşer.
  • Paketleri aynı ay içerisinde sadece bir kez satın alabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 25.10.2011
Kaynak: Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler