Turkcell Faturalıya Gelene 5 GB İnterneti içinde TV+ Kampanyası

Turkcell Faturalıya Gelene 5 GB İnterneti içinde TV+ Kampanyası

Yeni hat satın alma, numara taşıma ve faturasızdan faturalı'ya geçerek Turkcell Faturalı'ya geçen müşterilere Turkcell’den 2 ay boyunca faydalanabilecekleri aylık 5GB internet içinde TV+ hediye.

Yukarıdaki koşullardan birini sağlıyorsanız 5 GB’ı içinde Turkcell TV+ ile dilediğiniz yerde televizyon izleyebilirsiniz. Üstelik kullandığınız paketteki internetten yemeden!

Kampanya 31 Aralık 2017 tarihine kadar geçerlidir.

Kampanyaya nasıl katılabilirim?
Kampanya tarihleri arasında numara taşıyarak, yeni bir hat alarak ya da faturasızdan faturalıya geçerek Turkcell Faturalı'ya geldiyseniz kampanya katılımınız otomatik olarak gerçekleşecektir. Herhangi bir SMS atmanıza vs. gerek yok.

2 ay sonunda TV+ kampanyası ücretli olarak yenilenecek mi?
Hayır. 2 ay sonunda otomatik olarak aboneliğiniz durdurulacaktır. TV+ kullanmaya aylık 6,90 TL karşılığında devam etmek için MINITV yazip 2200'a göndermeniz gerekecek.

Ücretsiz TV+ aboneliğini nasıl iptal ederim?
2 aylık süre içerisinde hediye TV+ kampanyasını iptal etmek için IPTAL HEDIYETV yazıp 2200’a göndererek iptal talebinde bulunabilirsiniz.

Hediye Turkcell TV+ hizmetinizi Android, iOS işletim sistemine sahip telefon ve tabletlerinizden uygulama üzerinden kullanabileceğiniz gibi Turkcell TV Plus web sitesi üzerinden de kullanabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 3.11.2017

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Tuğba Oral
twitter.com/tugbisss_

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler