Turkcell Facebook T21 çekilişi

Turkcell Facebook T21 çekilişi

Turkcell Facebook sayfası üzerinden yeni bir kampanya başlattı. facebook.com/Turkcell adresinden MaxiPlus5 uygulamasına giriş yapanlar, sayfayı beğenip karşılarına çıkan dört adımı tamamladıklarında çekilişe katılma hakkı kazanacaklar. Çekilişte 10 kişiye Turkcell T21 MaxiPlus 5 verilecek.

Kampanya detayları:
Çekilişe son katılım tarihi 24 Ağustos 2012’dir. Dört adımı geçerken sizden 10 arkadaşınızı sayfaya davet etmeniz istenecek. Arkadaşlarınız davetinize cevap verip sayfayı beğenirlerse fazladan bir çekiliş hakkı daha kazanacaksınız. Her bir arkadaş 1 çekiliş hakkı daha kazanacak.

Turkcell MaxiPlus 5NFC Magnet özelliği
Aygaz, Burger King, Migros Sanal Market ve Pürsu'dan siparişler NFC magnet kullanılarak NFC sayesinde verilebilecek. TuneIn ile 50.000+ radyo, Turkcell TV ile 42+ TV kanalı, Turkcell Müzik ile 3 milyon şarkı cebinizde. Turkcell Telefon Yöneticisi ile ‪MaxiPLUS5‬'i yedeklemek, bilgisayardan kumanda etmek ve kaybolduğunda yerini tespit edip kilitlemek mümkün. Akıllı Cevap sayesinde meşgul olduğunuzda telefonunuzu ters çevirerek sessize alabilir, arayanlara belirlediğiniz bir SMS gönderebilirsiniz.



Eklenme tarihi: 7.08.2012
Kaynak: Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler