Turkcell Cüzdan ile fatura ödemeleri cepte!

Turkcell Cüzdan ile fatura ödemeleri cepte!

Turkcell, müşterilerinin günlük hayatlarını kolaylaştıracak bir yeniliğe daha imza attı. Uygulama ile Turkcelliler, Turkcell Cüzdan ile cep telefonu, internet, elektrik ve Digiturk faturalarını istedikleri an cepten ödeyebiliyor.

CLK Boğaziçi Elektrik, Digiturk, Turkcell Superonline gibi kurumlarla iş birliği yapan Turkcell, müşterilerine hem Turkcell faturalarını hem de bu kurumlara ait faturaları herhangi bir ödeme noktasına gitmeden cep telefonları ile ödeme imkanı sunuyor.

Üstelik Turkcell faturaları geciktirmemek için son ödeme tarihi öncesinde hatırlatma da sağlayabiliyor. Fatura ödeme işleminden ilk etapta sadece Garanti Bankası kartlarını kullananlar yararlanabiliyor. Başka banka kartı sahipleri ya da kartı olmayanlar ise, akıllı telefonlarına indirdikleri Turkcell Cüzdan’larına tanımlı GarantiParam sanal ön ödemeli kartlarına TİM’lerden ya da Garanti Bankası Paramatik’lerinden para yükleyerek fatura ödeme özelliğinden yararlanabiliyor.

Aboneler Turkcell hatlı cep telefonlarından CUZDAN yazıp 2222’ye göndererek ya da App Store veya Google Play’den Turkcell Cüzdan uygulamasını indirerek hizmetten hemen faydalanmaya başlayabilirler.


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı App Store'dan indirmek için tıklayın.

Uygulamayı Google Play Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 24.01.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler