Turkcell Cebim Güvende

Turkcell Cebim Güvende

Turkcell Zurich sigorta işbirliği ile cep telefonlarını güvence altına alıyor. Hizmetten yararlanan aboneler, cep telefonlarının kırılma, çalınma ve su teması ile ilgili problemlere karşı korumuş oluyor. Hizmetten bireysel ve kurumsal tüm faturalı hat aboneleri yararlanabiliyor.

Paket seçenekleri:
Turkcell İletişim Merkezlerinden yeni cep telefonu alırken sunulacak olan Cebim Güvende Eko, Cebim Güvende Standart ve Cebim Güvende iPhone paketleri ile cep telefonları sigortalanacak. Sigorta prim ödemeleri cep telefonu faturasına yansıyacak.

Paket ücretleri:

  • Eko paket: Aylık 4.99 TL
  • Standar paket: Aylık 9.99 TL
  • iPhone paketi: Aylık 21.99 TL

Eko paket özellikleri:
Kaza ile düşen, kırılan ve su teması ile kullanılamaz duruma gelen telefonlar için koruma sağlar.

Standart paket özellikleri:
Kaza ile düşen, kırılan ve su teması ile kullanılamaz duruma gelen telefonlar için koruma sağlar. Telefonun çalınma durumu ve çalındıktan sonra abonenin hattından yapılan izinsiz aramalarda 1.000 TL’ye kadar güvence sağlar.

iPhone paket özellikleri:
Paketin kapsamı Standart paket ile aynıdır.

Telefonun sigorta kapsamına girmesi durumunda
Telefon kaza ile düşmesi veya su teması durumunda Eko Paket sahipleri cihazları tamir edilene kadar beklerler. Standart ve iPhone paket kullanıcıları ise tamir edilmesini beklemeden yeni bir cihaz sahibi olurlar. Telefonunuzun çalışnması durumunda ise 3 iş günü içerisinde cihazınızı istediğiniz bir Turkcell İletişim Merkezinden alabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 23.11.2010
Kaynak: Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler